Sport

2017.05.19. 15:35

Idegenben a Mezőfalva

DUNAÚJVÁROS - Már csak három forduló van hátra a 2016/2017. évi megyei első, másod- és harmadosztályú labdarúgó-bajnokságokból.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban vasárnap idegenben lépnek pályára a körzetünkhöz tartozó együttesek. A Mezőfalva gárdája az elmúlt héten tizenegy vesztes tavaszi találkozót követően győztesen hagyta el a játékteret. Azonban a Velence ellen megnyert kiesési rangadót követően sem kerültek el a kieső pozícióból. Ezúttal a Tordas otthonában próbálják meg gyarapítani a pontjaik számát, ami az előjelek szerint nem lesz egyszerű feladat. A baracsiak a kiesés elől menekülő Pátka vendégeként lépnek pályára. A hazaiak számára sokkal fontosabb ez az összecsapás, hiszen a vendégek már biztosan a középmezőnyben végeztek. Csupán az tét számukra, hogy a tizenegyedik pozíciónál egy vagy két hellyel előrébb végeznek a bajnoki esztendő végén.

A baracsiak a kiesés elől menekülő Pátkát is átugranák Fotó: Zs. E.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap lép küzdőtérre a körzetünkhöz tartozó három csapat. Az utóbbi három fordulóban megtáltosodó és hét pontot szerző Nagykarácsony a második számú sárbogárdi együttes vendégeként próbálja meg folytatni a sikersorozatát. Az utóbbi hetekben rapszodikusan szereplő adonyiak a Seregélyes gárdáját fogadják. A kieső helyen tanyázó Rácalmás a negyedik helyezett Enyinghez látogat, ahol bravúr lenne a pontszerzés is.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának aktuális fordulójából már egy mérkőzést megrendeztek, amelyen a Dég hazai pályán 7-4-re legyőzte a Kisapostag együttesét. A további vasárnapi program a következő: Kulcs - Alap, Nagyvenyim - Perkáta. Az Előszállás csapata szabadnapos lesz.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!