új igazolás

2019.08.05. 21:37

Horváth Benedek a harcos pozícióban

A nyári szünetben jelentősen átalakult az újvárosi futsalcsapat kerete. Az érkezők között van a fővárosból érkező Horváth Benedek, aki főként centerposzton szeret játszani.

Balogh Tamás

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

– A Vasasban kezdtem el futsalozni, a tavalyi szezonban azonban BME-ben játszottam. Sajnos, nem sikerült valami fényesen, és ezért is szerettem volna ideigazolni, hogy most végre egy komoly célokat kitűző csapatban játszhassak. A sport mellett tanulok is, a Corvinus Egyetem turizmus–vendéglátás szakára járok. Az első évet sikeresen teljesítettem. Még nem ismertem meg a várost, de egy nyugodt, kellemes településnek tűnik. Általában centert szoktam játszani.

Horváth Benedek
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az erősségem, hogy jól tartom meg a labdákat, de úgy érzem, hogy egy az egyben is jó vagyok. Ez egy harcos pozíció, de természetesnek veszem a vele járó küzdelmet, és szívesen beleállok. Ezek mellett igyekszem minél több gólt lőni. Az első hét tapasztalatait kedvezőnek találom, jól sikerült az összeismerkedés a társaimmal. Szerencsére a nagyobbik részüket már ismertem, ellenfélként a pályáról, de a válogatottbeli csapattársként is. Jó közösségnek tűnik a csapatunk. Egészen biztos, hogy nehéz meccsek is várnak ránk, de abban bízok, hogy sikeresen meg fogjuk oldani azokat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában