Sport

2009.11.02. 03:29

Hatpontos forduló volt

Pálhalma, Baracs - Mindkét csapatunk győzni tudott a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tizenkettedik fordulójában. A Pálhalma továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnoki tabellát.

Gróf András

Pálhalma - Sárosd 2-0 (1-0)

Pálhalma, 200 néző. Vezette: Makk László.

Pálhalma: Vörös - Szabó G., Sztanó, Salamon, Pap - Cséza, Dudás (Idei) - Bartha (Vincze), Balaskó, Szili - Rompos. Edző: Nagy Zoltán.

Sárosd: Baranyai - Herczeg, Kajári, Zách, Benczik - Hári, Horváth, Rauf (Kargl), Rottmann - Szalai, Bánfalvi. Edző: Hajnal Attila.

A vendégek azzal a szándékkal érkeztek, hogy minél kevesebb góllal ússzák meg a mérkőzést, így elsősorban a védekezésre koncentráltak. A hazaiak az első félóra végén szereztek vezetést. Egy szögletrúgást követően Rompos fejelt a hálóba (1-0). Szünet után folytatódott a hazaiak mezőnyfölénye, amit Sztanó egy szintén sarokrúgás utáni fejesből váltott góllá (2-0).

Nagy Zoltán: - Örülök, hogy csapatom a saját játékával foglalkozott. Több helyzet is kimaradt, de a mai egy ilyen nap volt.

 

Baracs - Káloz 4-0 (3-0)

Baracs, 150 néző, vezette: Dala Géza.

Baracs: Tóth N. - Klér, Antal (Fehérvári), Horváth G., Vajda - Bartók S., Timkó, Prókai, Auer - Právics (Csordás), Szurma (Bódi). Edző: Horváth Zoltán.

Káloz: Miklós - Szabó Sz., Szabó J., Szabó Z. Balogh - Erdélyi, Molnár, Szántó (Varga Cs.), Varga M. - Ludányi (Máyer), Szűcs. Edző: Bencze Zsolt.

A 12. percben Auer baloldali beadását Klér kapásból a jobb alsó sarokba lőtte (1-0). Tíz perccel később Právics szögletét Horváth G. lábbal értékesítette (2-0). A félidő hajrájában Szurma lépett ki a bizonytalankodó védők között, és a kapus lába között gurított a hálóba (3-0). Szünet után Právics egy cselsorozat után lőtte az újabb gólt (4-0).

Horváth Zoltán: - Jó iramú mérkőzésen sikerült visszavágnunk a tavalyi kálozi vereségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!