Sport

2009.10.29. 03:29

Hat piros lap a férfiaknál

Dunaújváros - A DAC megyei bajnokságban szereplő férfi-, és az NB II-es női kézilabdacsapata is rangadót játszott a legutóbbi fordulóban. A hétvége mérlege: két vereség.

Dunaújvárosi Hírlap

Alba Regia - DAC 28-23 (12-10)

DAC: NAGY Z. - Palotai 1, Nagy R. 3, PINTÉR 3, Németh, Halász 2, LŐRINCZ 5. Csere: Somosy (kapus), Szalafai, OLAJ 6, Hajnal, Nagy A.. Benke 3, Bíró.

A valóban rangadónak indult mérkőzésen egyre inkább a dunaújvárosiakat sújtották ítéleteikkel a játékvezetők. Nem volt véletlen ezután, hogy a második félidőben a pályán szabályosan elszabadult a pokol. A sok kiállítás miatt megfogyatkozott a DAC létszáma, és 22-20 után a végére a csapat természetesen el is fáradt. Mivel az Alba azt csinálhatott játék közben amit akart, normális kézilabdázásról nem lehetett szó. Így a DAC a hatodik mérkőzésén elvesztette veretlenségét.

Az egyesület NB II-ben szereplő női együttese hazai pályán fogadta a Déli-csoport listavezetőjét, a budapesti Szent István Építők együttesét. Árva Csaba alakulata végül gólszegény mérkőzésen szenvedett vereséget.

DAC - Szent István Építők 12-15 (6-7)

DAC: Szűcs, Chikhi, Vargáné, Györgyné Oblisz Anita 3, Varga 1, Hingyi, Dénes, Szilágyi 8.

Remek találkozót láthatott a közönség, amelyen mindkét alakulat védekezésben jeleskedett, ennek is köszönhető a kevés gól. A vendégek annak ellenére nem tudták lerohanni a hazaiakat, hogy nagyon fiatal játékosokból áll a keretük, a végén szerencsévél mégis nyertek. A DAC hat forduló után négy ponttal a kilencedik.

Az ifjúságiak 29-18-ra kaptak ki.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!