Sport

2014.05.22. 16:35

Hat érem a diákolimpia döntőjéről

Dunaújváros - Nemcsak a hagyományos tornában jeleskednek a Dunaferr tornászai, hanem komoly sikereket érnek el a gumiasztalosok is.

Jankó Árpád

Varró Máté a levegőben, edzője Halász Tibor a háttérben

Halász Tibor edző a legújabb sikerekről örömmel tájékoztatta lapunkat. A május 10-én Balatonfüreden rendezett országos diákolimpiai döntőről sem jöttek haza érmek nélkül. A dunaújvárosi iskolák képviseletében versenyeztek a diákok. Volt közöttük vasváris, móriczos, gárdonyis, rostis és a Pannon iskola tanulója. A dunaújvárosiak hat érmet szereztek. 3 első, 2 második és 1 harmadik helyezés a termés. Első helyen végzett: Máthé Dominik (Vasvári iskola), Varró Máté (Vasvári), Rozs Viktória (Móricz). Második helyezett: Balogh Patrik és Vincze Áron (mindkettő vasváris). Szántó Anna (Móricz) pedig harmadik lett. Vincze Ákos (17-18 évesek versenye) negyedik helyen végzett. Szombaton délelőtt itthon rendezi meg a szakosztály (8.30 órától) a Dunaferr Kupát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!