Sport

2017.01.26. 17:50

Futsalválogatott: három dunaújvárosi az utazó keretben

Dunaújváros - Csütörtökön reggel elutazott a horvátországi Porecsben megrendezendő négyes tornára a magyar férfi futsalválogatott.

Gróf András

A szombaton kezdődő zalaegerszegi edzőtáborozáson Sito Rivera szövetségi kapitány irányításával huszonegy játékossal gyakorolt az együttes. Ebben a szakaszban még öt dunaújvárosi játékos is a keret tagja volt. Az utazó csapatba azonban már csak hárman kerültek be. Varsányi Áron és Fridrich Dávid a keretszűkítés áldozata lett, de nekik már az is óriási megtiszteltetés volt, hogy meghívást kaptak a felkészülésre.

A nemzetközi torna programja a következő: január 27.: Belgium - Szlovákia (16.30 óra), Horvátország All Stars - Magyarország (18.30 óra). Január 28.: Belgium - Magyarország (16.30 óra), Szlovákia - Horvátország All Stars (18.30 óra). Január 29.: Szlovákia - Magyarország (16.30 óra), Horvátország All Stars - Belgium (18.30 óra).

Horváth Norbertre (j) a nemzeti csapatban is számítanak
Fotó: Ady Géza

Az utazó keret: Tóth Gyula (Rába ETO), Matkovics Gábor (Rába ETO), Alasztics Marcell (Bőny-Szavill Consulting) kapusok. Dávid Richárd (Rába ETO), Harnisch Ákos (Rába ETO), Vas Ádám (Rába ETO), Rábl János (MVFC-Berettyóújfalu), Trencsényi János (MVFC-Berettyóújfalu), Gál István (MVFC-Berettyóújfalu) Tatai József (FC Veszprém), Klacsák Bence (Dunaferr-DUE-Renalpin FC), Horváth Norbert (Dunaferr-DUE-Renalpin FC), Németh Péter (Dunaferr-DUE-Renalpin FC), Szeghy Szabolcs (Aramis SE), Dróth Zoltán (Kairat Almaty) mezőnyjátékosok.

A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttesével kapcsolatos hír, hogy a térdsérüléséből felépülő, de több játéklehetőségre vágyó Horváth Szabolcs a szintén első osztályú FTC Futsal-Fisher Klíma együtteséhez igazolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!