tollas

2018.05.16. 20:49

Harmadik hely a fordulóban

Május 13-án a Danubius  KSE tollaslabdacsapata a felnőtt III. osztályú csapatbajnokság  tavaszi fordulójában lépett pályára Budapesten.

Jankó Árpád

Dunaújváros színeit a Dóber-Fülöp Anita, Varga Gabriella, Dóber Krisztián, ­Kapitány Péter és Jakab János összeállítású csapat képviselte.

A dunaújvárosiak ellenfelei voltak a Talentum SE, a MAFC és a Sopron csapatai. A Danubius KSE a harmadik helyen végzett. Ez a csoport Közép-Magyarország csapatait sorolta be. Ősszel a dunaújvárosiak megnyerték a fordulót, most pedig harmadikak lettek tollaslabdázóink. Összesítésben a bronzérmes helyen végzett a Danubius. Ez pedig szép eredmény.

Május 19-én a Dunaújváros Sportcsarnokban a felnőtt országos C és D kategóriás tollaslabdaversenyt rendezik meg. Reggel kilenc órától délután hat óráig nézhetik meg a párharcokat az érdeklődők. A belépés ingyenes. Miskolc, Pécs, Szombathely és több nagyváros tollasozói is jelezték jövetelüket, szinte az ország minden területéről érkeznek majd a versenyzők. Nagyon színvonalas csatákra számíthatunk.

És a végére hagytuk a nagyszerű, számunkra kedves hírt. A dunaújvárosi nevelésű, jelenleg Szegeden dolgozó és versenyző kiváló tollaslabdázó, Piliszky András vezeti a magyar férfiranglista-versenyt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában