Sport

2017.08.13. 15:25

Győzelem és döntetlen a DKKA hétvégi mérlege

DUNAÚJVÁROS A szlovák Mihalovce elleni győzelem után a rendező Alba Fehérvárral döntetlent játszott szombaton a DKKA női kézilabda-együttese felkészülési tornán.

Jankó Árpád

A kemény heti edzésprogram után pénteken a szlovák bajnok Mihalocve 31-22-es sikerrel kezdték a székesfehérvári tornát a dunaújvárosiak. A legeredményesebb DKKA játékos a nyolc találatig jutó Monori Orsolya volt. Szombaton az alaposan megerősített Alba Fehérvár ellen született 25-25-ös döntetlen, méghozzá Kovács Anna időntúli hétméteresével.

Az újvárosi gólszerzők: Szekerczés 5, Micijevic 4, Monori 3, Grosch 3, Dombi 2, Bouti 2, Kazai 2, Takács D. 1, Szalai 1, Klujber 1, Kovács A. 1.

Fotó: Koppán Viktor

- A térfélcsere után támadásban és védekezésben is szerkezetet váltottunk, végül mindenki pályára lépett, s bár előnyünk elfogyott, s a végén nekünk kellett egyenlítenünk, úgy érzem, hogy megérdemelten hoztuk ikszre a találkozót. Összességében negyven percig jól játszottunk, a hajrában már nagyon kijött a fáradtság a csapaton, de az akarattal maximálisan elégedett lehetek, így kell hozzáállni egy mérkőzéshez - értékelt György László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!