Sport

2015.06.18. 17:10

Futsal: Edzőcsere a Dunaferrnél

A Dunaferr-DF-Renalpin FC vezetősége csütörtökön bejelentette, hogy az NB I-es futsal együttest a jövőben Fehér Zsolt irányítja.

Gróf András

Az újonc dunaújvárosiak Baranyai Pál irányításával az ötödik helyen zárták a 2014/2015. évi NB I-es bajnoki sorozatot. A nyári szünetben a klub vezetése úgy döntött, hogy a következő bajnoki idényre a felkészülést már új szakember vezetésével kezdi meg a társaság, aki már egy rövid ideig dolgozott az újvárosi együttesnél. Tehát Fehér Zsolt nem ismeretlen a játékosok számára.

Fehér Zsolt nem ismeretlen a dunaújvárosiak előtt (Fotó: Dunaújváros Futsal)

– Dolgoztam már a dunaújvárosi csapattal egy két és félhónapos időszakot, így ismerősként jöttem. Most egy olyan koncepciót, és olyan ajánlatot kaptam a csapat vezetőitől, aminek nem tudtam ellenállni, ezért a mai naptól a dunaújvárosi futsal csapat vezetőedzője lehetek, aminek én nagyon örülök. Először kőkemény munkát, s utána további sikereket ígérhetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!