Sport

2016.01.26. 18:56

Futsal Eb - A bajnok Győrből egyetlen mezőnyjátékos tagja a keretnek

Kihirdette keretét a jövő héten kezdődő, belgrádi Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya, Tomas Rivera Amoros.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján kedden közzétett összeállításból kiderül, hogy a spanyol edző Harnisch Ákos személyében csupán egy mezőnyjátékosra számít a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő győri Rába ETO együtteséből.

A kontinensviadalra csak 14 játékost - benne két kapust - lehet nevezni, és a kapitány kedden délután már szűkítette is a néhány órával korábban nyilvánosságra hozott névsort. Döntése szerint Matkovics Gábor és Lovas Norbert nem utazhat Belgrádba.

A magyar válogatott jövő kedden Spanyolország, csütörtökön pedig Ukrajna csapatával játszik az Európa-bajnokságon. A csoportból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

A magyar válogatott Európa-bajnoki kerete:

kapusok: Tóth Gyula (Rába ETO), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)
mezőnyjátékosok: Dávid Richárd, Gál István, Rábl János, Trencsényi János (Berettyóújfalu), Dróth Zoltán (FK Kajrat Almati, kazah), Harnisch Ákos (Rába ETO), Horváth Norbert, Hosszú Ádám, Klacsák Bence (Dunaújváros), Németh Péter (FC Veszprém), Öreglaki Norbert (Swietelsky-Haladás VSE), Szeghy Szabolcs (Aramis SE)

Címkék#futsal eb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!