Sport

2010.05.17. 02:29

Fordulatos mérkőzés Baracson

DH - A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonhatodik fordulójában hazai pályán nyert a Baracs és a Pálhalma együttese. A baracsiaknak volt nehezebb dolga, hiszen hátrányból fordítottak.

Dunaújvárosi Hírlap

Baracs - Dunafém-Maroshegy 3-2 (1-2)

Baracs, 200 néző. Vezette: Szabó János (Kárász, Zorinácz).

Baracs: Tóth N. - Klér, Timkó (Csordás), Horváth G., Vajda - Sebestyén (Bartók S.), Prókai, Mészáros (Právics), Auer G. - Ivacs, Szurma. Edző: Horváth Zoltán.

Dunafém-Maroshegy: Héger - Kalapács (Farkas), Komáromi, Kiliti, Gelencsér - Szabó M. (Szabó L.) , Molnár (Vas), Terzic, Jámbor - Kiss R., Balogh. Edző: Mezővári József.

Az összecsapás elején hamar kétgólos veztetést szereztek a vendégek. A gólokat Balogh és Kiss R. szerezte. A szünetig Szurma találatával szépített a Baracs, így megmaradt a remény a győzelemre. A 67.percben ismét Szurma talált a hálóba, az esetnél kiállították a vendégek hálóőrét, Hégert. A győztes gólt negyedórával a lefújás előtt Bartók S. lőtte.

Pálhalma - Bakonycsernye 3-0 (3-0)

Pálhalma, 200 néző. Vezette: Hudra Károly (Farkas, Viniczai).

Pálhalma: Gyalus - Pap, Sztanó, Salamon, Pénzes - Cséza (Idei), Dudás - Bartha, Balaskó, Kóczián - Rompos (Rompos). Edző: Nagy Zoltán.

Bakonycsernye: Lukács - Zách, Schneider, Guitrecht, Csupor - Strommer, Horváth Z., Osgyán, Répási (Kallós) - Hanzli, Monostori. Edző: Horváth Zoltán.

A pálhalmai játékosok hamar eldöntötték a három bajnoki pont sorsát, hiszen Pénzes, Cséza és Balaskó góljaival már a tizenkettedik percben kialakították a végeredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!