Sport

2017.02.08. 17:50

Folyamatosan fejlődik a liga

Dunaújváros - Kedden a Magyar Jégkorong Szövetség sajtótájékoztatóján a Magyar Sport Házában Szőke Álmos, a MOL Liga elnöke és Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója beszélt a MOL Liga rájátszás programjáról.

Balogh Tamás

Szőke Álmostól, a MOL Liga elnökétől ezt hallottuk: - Különleges alkalom ez, hiszen a történetünkben először fordul elő, hogy az alapszakasz első három helyezettje választhat ellenfelet az ötödiktől a nyolcadik helyen végzett csapatok közül. Ez a kilencedik alkalom, hogy a MOL támogatja az első osztályú ligát. Nagyon komoly versengés után alakult ki a rájátszás nyolcas mezőnye.

Ismét átadjuk az aranysisakokat, amelyeket az alapszakaszban a csapatokként a legtöbb pontszámot elérő játékosok kapják, akik ezen felül top scorer feliratú mezt fognak viselni a rájátszás valamennyi mérkőzésén. (Ez a Dunaújvárosi Acélbikák Keegan Dansereau). Ezekkel a külsőségekkel is szeretnénk utolérni azokat a ligákat, amelyeket egyéb módokon is szeretnénk. A bajnokság folyamatosan fejlődik és ez abban is látszik, hogy nagyon nagy az érdeklődés több országból is iránta, ugyanis szeretnének csatlakozni hozzánk.

Szollár Domokos (balra) és Szőke Álmos a sajtótájékoztatón
Fotó: Balogh Tamás

Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója így foglalta össze az észrevételeit.

- Jó látni, hogy az elmúlt kilenc év alatt elképesztő fejlődésen ment keresztül a MOL Liga. Egyre színvonalasabb lett a bajnokság. Most már érdemes egy szinttel tovább lépni és nem csak magát a sportot erősítjük, hanem közelebb visszük az emberekhez. A rájátszásra külön fordulunk a szurkolókhoz és reméljük, hogy örömük lelik benne. A legfontosabb üzenetünk, hogy a hoki mindenkié és nem csak a jégpályán, hanem a nézők sorai között is.

Mint megírtuk, a keddi eseményen a harmadik Újpest a Dunaújvárosi Acélbikákat választotta a negyeddöntőben. A párharc négy győzelemig tart, a menetrend az alábbi: február 14., kedd 18 óra UTE - DAB, február 16., csütörtök 18 óra DAB - UTE, február 18., szombat 18 óra UTE - DAB, február 20., hétfő 18 óra DAB - UTE. Amennyiben kell: február 22., szerda 18 óra UTE - DAB, február 24., péntek 18 óra DAB - UTE, február 26., vasárnap 18.30 óra UTE - DAB.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!