gyűrték egymást a csapatok

2018.04.04. 21:45

Nem sikerült pontot hozni Szekszárdról

A DPASE az első félidőben kapott gólt nem tudta viszonozni, hiába uralta a pályát a második félidőben.

RG

Dorogi Renátó küzd a labdáért Fotó: Mártonfai Dénes

Szekszárdi UFC – DPASE 1–0 (1–0)

Szekszárd: Lékai – Márton E., Károly V., Arena Á., Preininger – Juhász M., Lékó, Kozics, Budai (Nagyváradi, 58., Rácz F., 82.) – Hegedűs M., Fejes (Csigi, 37.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Dunaújváros: Vaszócsik – Kovács G., Farkas V., Csehi T., Dobos Á., Dorogi, Tóth T. (Ferencz, 72.), Szepessy (Karacs, 62.), Király, Sándor T. (Pál D., 76.), Zvara. Vezetőedző: dr. Dobos Barna.

Dorogi Renátó küzd a labdáért Fotó: Mártonfai Dénes

A csapatok és a nézők egyperces néma gyászszünettel emlékeztek a péntek este autóbalesetben elhunyt Márkvárt Jánosra, a Puskás Akadémiában futballozó, Szekszárdon nevelkedett válogatott középpályás, Márkvárt Dávid édesapjára. Az indiszponált hazaiak ellen jobban kezdett a vendégcsapat. Az első fél­idő derekán aztán a semmiből vezetést szerzett az UFC. A játékrész hátralévő részében mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. A szünet után többet birtokolta a labdát a Dunaújváros, a sárga-feketék szinte csak a védekezéssel törődtek, egy-egy előre vágott labdával próbálták megjátszani az elöl magányosan álldogáló Csigit. Csehi Tamásék mentek előre, de valamirevaló helyzetet nem tudtak kidolgozni a stabilan védekező Szekszárd ellen, így utolsó négy meccsükön már a harmadik vereségüket szenvedték el. Gólszerző: Hegedűs M. (22).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!