izgalmas és technikás játék

2019.04.03. 00:12

Ezúttal is remekeltek a Gárdonyi iskola diákjai

A közelmúltban a dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskola lábtoll-labda csapata Nyárlőrincen vett részt az országos utánpótlásversenyen, ahol nagyon szép eredményeket értek el a diákok.

Agárdy Csaba

– Kiemelkedően izgalmas, technikás játékot mutattak be egyéni versenyzőink, Kondor Anett, Rabi Marcell, Rédli I. Márk és Kattári Dávid.

Dicséretet érdemlően teljesített mellettük Irowa Noel is gyermek korcsoportban, aki az egyenes kieséses rendszerben csak a négy közé jutásnál búcsúzott, így az ötödik helyen zárta a versenyt. Örültünk a bizonyítási lehetőségnek, a sikernek, mert májusban már az országos diákolimpiára utazunk tizenkilenc versenyzővel. Korábban a Fe­jér megyei Lábtoll-labda diák­olimpián szerepeltünk, aminek a Gárdonyi iskola adott helyet március 9-én. Harminchárom tanulónk versengett, ami igen szép szám.

Éremeső – a kitartó munka meghozta eredményét. Érmes gárdonyisok sokasága
Fotó: DH

Országos újonc, gyermek és serdülő utánpótlás lábtoll-labda verseny, Nyárlőrinc. A Gárdonyi dobogós helyezései.

Újonc (2008-2009-es születésűek) fiú egyéni versenyszámban 1. Rabi Marcell. Újonc fiú egyéni versenyszámban 3. Rédli I. Márk. Újonc leány egyéni versenyszámban 1. Kondor Anett. Gyermek (2006-2007-es születésűek) fiú egyéni versenyszámban 3. Kattári Dávid.

Gyermek leány csapatversenyben 2. Csenki Sára, Kattári Dóra, Kondor Anett csapat. Serdülő (2004-2005-ös születésűek) fiú csapatversenyben 2. Kattári Dávid, Rupa Roland, Major I. Csongor gárda – mondta el lapunknak a csapat vezetője, aki hozzátette, hogy nagyon bízik a csapat fejlődésében és majdani sikereiben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában