Sport

2016.11.09. 22:05

Ezúttal is kötelező a győzelem - Az újvárosiak vezetőedzője szerint ennél is több van az együttesében

Dunaújváros - A röplabda első osztályú bajnokság alapszakaszában pénteken 18 órakor a PTE-PEAC gárdáját fogadja a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

A dunaújvárosiak legutóbb magabiztos győzelmet arattak hazai környezetben a Debreceni EAC ellen. Az együttes vezetőedzője, Tomanóczy Tibor ezúttal is valami hasonló teljesítményt vár a csapatától.

- A pécsiek ellen egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, ami az eddigi eredmények ismeretében nem tűnik túlzott elvárásnak. Az eddigi nyolc találkozóból hatot megnyertünk, kettőt elveszítettünk, ami nem rossz teljesítmény, de azért van hiányérzetem. Az idénynyitón a bajnoki címvédő Fino-Kaposvár hazai legyőzése mindenképpen a bravúr kategóriába tartozik.

A piros mezes dunaújvárosiak a negyedik helyről várják a mai hazai találkozójukat - a pécsieket fogadja a Dunaferr SE
Fotó: Zs. E.

A két vereségünk közül a kecskeméti meccs nyerhető lett volna, a Pénzügyőr ellen pedig nagyon simán kaptunk ki. Összességében úgy érzem, több van ebben a csapatban. Vasárnap idegenben a VRC Kazincbarcika ellen zárjuk az alapszakasz első körét, ez nehéz mérkőzésnek ígérkezik. Ezt követően már minden játszmának óriási jelentősége lesz, hiszen nem mindegy, hogy milyen pozícióból kezdhetjük majd a rájátszást.

A pénteki játéknapon rendezik még a Debreceni EAC - MAFC-BME és a Pénzügyőr SE - VRC Kazincbarcika összecsapásokat.

A bajnokság alapszakaszának állása a következő: 1. FINO-Kaposvár 25 pont, 2. Pénzügyőr SE 20 pont, 3. VRC Kazincbarcikai 20 pont, 4. Dunaferr SE 15 pont, 5. Openhause Szolnoki RKSI 14 pont, 6. HÉP-Kecskeméti RC 13 pont, 7. MAFC-BME 10 pont, 8. Sümegi RE 9 pont, 9. Debreceni EAC 3 pont, 10. PTE-PEAC 3 pont, 11. Ifjúsági válogatott 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!