Sport

2006.07.03. 22:00

Ezúttal gyozelem

A magyar fiúk számára nem a legjobban indult a verseny, hiszen vasárnap 36-28-ra kikaptak Japántól.

Mórocz Zsolt

A magyar fiúk számára nem a legjobban indult a verseny, hiszen vasárnap 36-28-ra kikaptak Japántól. A szigetországi együttesre nem árt odafigyelni a késobbiekben sem, ugyanis hétfon is diadalmaskodott az ázsiai csapat, ezúttal Horvátországot verték meg, méghozzá elég sima mérkozésen. Japán így továbbra is veretlen.
Tegnap elérkezett a javítás lehetosége a magyar férfiak számára, amikor is Grúzia várt a Dunaferres Nagy Kornéllal felálló csapatra. A grúzoknak az elso napon sikerült döntetlent kicsikarniuk a házigazdák ellen, így egy szerzett ponttal érkeztek a második összecsapásukra.
A találkozó elso félideje nagy küzdelmet hozott, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A Nagy L. - Tarnavölgyi, Redei 2, Halász 2, Nagy K. 2/1, Nagy T. 1, Horváth, Szalafai 4, Schuch 4, Sutka 3 , Szollosi 7/3, Csorba összetételu válogatott a szünetre csak minimális, egygólos elonnyel mehetett. A második játékrészben aztán sikerült magabiztosabbá tenni a vezetést, így kialakulhatott a négygólos, 25-21 arányú magyar gyozelem.
Holnap ez eddig pont nélkül álló Horvátország gárdája következik. A mieink csoportjában hétfon este lapzártánk után rendezték még a Lengyelország - Csehország összecsapást is.
A B-csoport eddigi eredményei
Magyarország - Japán 28-36, Horvátország - Csehország 24-32, Lengyelország - Grúzia 24-24, Horvátország - Japán 29-34, Magyarország - Grúzia 25-21.
Az állás 1. Japán 4 pont (2 mérkozésbol), 2. Csehország 2 p. (1 mérk.), 3. Magyarország 2 p. (2 mérk.), 4. Grúzia 1 p. (2 mérk.), 5. Lengyelország 1 p. (2 mérk.), Horvátország 0 p. (2 mérk.).
A magyar noi gárda - amely elso mérkozésén fölényesen gyozott - lapzártánk után a lengyel nemzeti együttessel találkozott.Fotó Lázár Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!