Sport

2009.01.24. 03:29

Ez a realitás: tizenöt gól...- Kézilabda

<b>Győr</b> - Sajnos eljutottunk oda, hogy egy Győr - Dunaferr mérkőzés előtt nem az esetleges győzelem, hanem a vereség mértéke kérdéses csak - így léptünk pályára tegnap idegenben.

Gallai Péter

A helyzetet minden kézilabdabarát ismeri: nehéz, nagyon nehéz az anyagi helyzet a Dunaferr NK berkein belül, aminek eredménye, hogy sorra igazoltak el a kulcsjátékosok. 

Nos, a székesfehérvári vereség után tegnap este Győrben lépett pályára Imre Vilmos együttese - nyitott kérdés - bármennyire is fáj ezt leírni - ezúttal csak a vereség mértékében volt. 

Persze a lányok fogadkoztak, hogy még így, megtizedelve sem feltett kézzel mennek ki a győri pályára. 

A hazaiaknál a beteg Pálinger Katalinnal nem számolhatott Konkoly Csaba vezetőedző, viszont a szívével vizsgált, emiatt kényszerpihenőn lévő Görbicz Anita játékra jelentkezhetett.

Győri Audi ETO KC - Dunaferr 37-22 (22-12)

Győr: Herr - Vérten 6, Deáki 3, Görbicz 5/1, Spiridon 3, Hornyák 3, Mravikova 2. Csere: Oguntoye (kapus), Tomori 4, Kovacsics 1, Herr A. 5/2, Rotis-Nagy 3, Horváth 1, Mayer 1.

Dunaferr NK: Sirina - Szűcs 2, Slakta 4, Balogh 3, Tilinger 5/4, Laluska 2, Vincze 6. Csere: Pisák (kapus), Azari, Tamás, Erdősi, Sári, Csuka.

A találkozó Kulcsár Anita emlékére egyperces gyászszünettel kezdődött. A mérkőzés elején sikerült a Dunaferrnek az ETO-ra tapadnia, de ez csak 5-4-es hazai vezetésig sikerült, később már 12-4-et mutatott az eredményjelző. 

A 20. percben Mravikova beállította a tízgólos különbséget (17-7).

 A folytatásban a dunaújvárosi lányok becsülettel próbáltak harcolni, de fejet kellett hajtaniuk az erősebb hazaiak előtt, akik végül tizenöt fával nyerték az egykoron rangadó szóval illetett találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!