Továbbra is az elsőségre törnek

2018.03.28. 19:53

Ez a meccs döntő lesz a célok eléréséhez

Az NB III Közép csoportjának huszonegyedik fordulójában szombaton 16 órakor a Duna Aszfalt TVSE együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

duol.hu

A vesztett pontok tekintetében a vendég Tiszakécske együttese a legjobb a mezőnyben, így igazi rangadó előtt áll Dobos Barna vezetőedző együttese, amely több értékes pontot is hullajtva kezdte a tavaszi szezont.

– Az első két hazai mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, így nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen lecsúsztunk az első helyről. Az elmúlt héten Kozármislenyben az első fél­időben már eredményesen játszottunk. A második játékrészben a kiállítást követően még nagyobb fölénybe kerültünk, de a befejezéseknél már hiányzott a koncentráció. A mostani találkozó azonban jóval nehezebb feladat lesz számunkra. Egyértelműen a győzelem a célunk, hiszen szeretnénk visszakerülni a bajnoki tabella élére. Eddig nagy problémánk volt a védekezéssel, ami Csendes Péter távozását követően egy kicsit megbomlott. Azt is kell azonban mondani, hogy a kapott góljainkat óriási egyéni hibák előzték meg. Célunk, hogy ebben az alakzatban minél hamarabb visszaszerezzük az őszi magabiztos formát, ami alapja lehet egy eredményes támadójátéknak – fogalmazott a klub szerdai sajtótájékoztatóján.

Szepessy Róbert, Dobos Barna és Dobos Áron a szerdai sajtótájékoztatón Fotó: Zsedrovits Enikő

Kozármislenyben a rutinos támadó, Szepessy Róbert két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a meggyőző sikerhez. Ő így vélekedett: – Szerencsére az önbizalmammal eddig sem volt probléma, hiszen az első mérkőzésen is betaláltam. Ez a két gól természetesen tovább erősítette azt. Sajnos az első két mérkőzésünkön olyan pontokat vesztettünk, amely megszerzését beterveztük. A Tiszakécske elleni mérkőzés döntő lesz a céljaink eléréséhez. Egy jó csapat ellen játszani mindig plusz motivációt jelent. Egyértelműen az a célunk, hogy megnyerjük az összecsapást.

Az újvárosi együttes támadójátékának egy mozgatója a hosszú sérüléséből felépült Dobos Áron.

– A múlt héten kötelező volt a három pont megszerzése. Azt azonban hiányoltam, hogy a második félidőben nem tudtunk rátenni még egy lapáttal. Mi minden meccsen a győzelem igényével lépünk pályára, hiszen mi vagyunk a Dunaújváros. Természetesen így lesz ez a Tiszakécske ellen is, mivel nem változott a célunk, bajnokok akarunk lenni – mondta.

A forduló további párosítása a következő: SZEOL SC–Szentlőrinc, Pécs–Rákosmente, Makó–Kozármisleny FC, Mórahalom–Iváncsa, Dabas–Szekszárdi UFC, Budapest Honvéd FC II–Hódmezővásárhely, Paksi FC II–Vecsés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában