Sport

2010.11.22. 03:23

Esélyeshez méltó játékkal nyert a Csákvár

Baracs - A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi zárófordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a baracsi együttes a listaveztő Csákvár ellen.

Gróf András

Baracs: Rajna T. - Bartók S., Éliás II Zs., Timkó, Prókai, Vajda, Szabó Zs. (Szurma), Csanaki, Ivacs, Sebestyén, Sarok (Paker). Edző: Éliás I Zsolt.

Csákvár: Hegedűs (Pirik) - Csordás, Györök (Schuppa), Domján, Földes (Gulyás), Molnár Cs. Kamocsa (Tornyai), Béres, Ambrus (Sárosi), Sötét, Rigó. Edző: Nyigri Richárd.

A listavezetőt fogadta szombaton a baracsi csapat, és az előzetes esélylatolgatások alapján nem a hazaiak számítottak a mérkőzés esélyesének. A vendégek a találkozó elején egyértelműsítették, hogy melyik a jobb csapat. Az első gólt Molnár szerezte a tizenkettedik percben (0-1). Hét perccel később Rigó góljával már kétgólos volt a csákváriak előnye (0-2). Egy perc múlva Kamocsa mattolta a baracsi védelmet (0-3). A szünetig már kihúzták a hazaiak újabb kapott gól nélkül. A térfélcserét követően maradt a vendégfölény, de a gólok a hajrára maradtak. A hetvenkettedik percben az egykori első osztályú támadó, Földes Gábor volt eredményes (0-4). Tíz perccel a befejezés előtt Molnár másodszor is betalált Rajna hálójába (0-5). A csákváriak ezt követően sem álltak le. Erőfeszítéseiket siker koronázta, hiszen Molnár a saját, míg csapata hatodik gólját szerezte (0-6).

Ezen a találkozón a baracsiak nem tudtak felnőni a feladathoz, így a listavezető gólzáporos győzelemmel búcsúztathatta az őszi szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!