Sport

2016.02.15. 15:45

Egyre közeleg az idő a Dunaferr SE húsz évvel ezelőtti bajnoki címének megünnepléséhez

Dunaújváros - Már három hét sincs hátra, és március 4-én a Dunaújvárosi Jégcsarnokban a jégkorongot szeretők megünneplik a Dunaferr SE húsz évvel ezelőtti bajnoki címét.

Agárdy Csaba

Ennek az aranyéremnek még az is jelentősége, hogy ez volt Dunaújváros első aranyérme csapatsportágban.

A program majdnem kész. Lesz fotókiállítás, filmvetítés a Dunaferr SE jégkorongcsapatának 1996-os évéről, az X-faktorból megismert dunaújvárosi énekes, Tarány Tamás fellépése. A főattrakció az 1996-os Dunaferr SE - Ferencváros bajnoki döntő „megismétlése". A szünetekben is lesz látnivaló például a Dunaújvárosi Acélbikák legfiatalabb hokisai tartanak bemutatót, és az utóbbi évek, évtizedek legjobb játékvezetőit most búcsúztatják el a szervezők.

A két csapat kerete már majdnem teljes. A Ferencváros jelzett összeállítása: Szuper Levente, Kangyal Balázs, Horváth Csaba, Nagy Zoltán, Paraizs Ernő, Svasznek Bence, Hegyi Zoltán, Szajlai László, Hudák Gábor, Orbán György, Kiss Tibor, Dobos Tamás, Pindák László, Hoffmann Attila, Majoross Gergely, Simon Ferenc        és Fodor Szabolcs.

A Dunaferr SE-ben ott lesz a jégen Berényi Norbert, Szélig Viktor, Tokaji Viktor, Holló István, Ancsin János, Ladányi Balázs, Simon Csaba, Bali Zsolt, Orsó László, Csata Csaba, Baróti Zsolt, Tőkési Lajos, Merényi Pál és Erdősi Péter.

A mérkőzés megtekintése ingyenes. A programok 17 órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!