Sport

2017.03.19. 15:20

Idegenbeli vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese

Berettyóújfalu - A futsal NB I felsőházi rájátszásának első fordulójában pénteken este idegenben szenvedett egygólos vereséget a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

MVFC-Berettyóújfalu - Dunaferr-DUE-Renalpin

1-0 (0-0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző. Vezette: Farkas Balázs, Veres Balázs (Tihanyi Norbert).

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi Cs. - Kovács I., Gál, Harmati, Szabó P. Csere: László M., Takács Z., Magyar Sz., Rábl, Trencsényi, Nagy D., Kondás. Vezetőedző: Móga Flávius Lóránt.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Horváth N., Klacsák, Fridrich, Varga Cs. Csere: Rigó, Németh P., Schrancz B., Gorjánácz, Csányi D., Józsa, Hosszú Á. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Klacsák Bence csak helyzetekig jutott a Berettyóújfalu ellen
Fotó: ZS. E. archív

A találkozó elején mezőnyfölényben játszott a házigazda együttes. A vendégek elsősorban kontrákra építtek. A játékrész közepén kiegyenlítettebb lett a játék, és a szünet előtt már inkább az újvárosiak domináltak. A második félidőben is nagy taktika csatát láthattak a nézők. A három pont sorsát eldöntő találatot a harmincharmadik percben Szabó Péter szerezte. A hazaiak győzelmükkel megelőzték a dunaújvárosiakat a tabellán.

Móga Flávius Lóránt: - Zsinórban három vereséget szenvedtünk, azután jött a Nyírgyulaj elleni nagyon kiélezett mérkőzésen egy döntetlen, majd sikerült a Fradit megverni. Ezen a hétfőn jött a Dunaferr, amikor nem teljes létszámban játszottak, de szerintem nagyon szépen, tisztességesen helytálltak akkor is. A mai mérkőzés pedig már a rájátszás volt, amikor minden mozdulatnak nagy jelentőséggel bír. Ezen az első mérkőzésen egy szerencsés góllal sikeresen vettük az akadályt, és behúztuk a három pontot.

Fehér Zsolt: - Nagyon bosszús vagyok, mert ennyi helyzettel az egész bajnokságot meg lehetett volna nyerni. Egyszerűen érthetetlenül állok a helyzet előtt, hogy a Berettyóújfalu csapata ennyire kevés kapura lövéssel itthon tudta tartani a három pontot. Nagyon el vagyok keseredve, hogy ma nem tudtunk nyerni, de ki fogjuk javítani ezeket a hibákat. A helyzetkihasználásunk javításával meg fogjuk nyerni a hasonló mérkőzéseket.

A forduló mai játéknapjának párosítása a következő: Rába ETO - FC Veszprém, Aramis SE - Swietelsky-Haladás VSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!