Sport

2009.12.16. 03:27

Egy játszma előnnyel

Dunaújváros - A röplabda Magyar Kupa négyes döntőjébe kerülésért játszik ma este 18.30 órakor Veszprémben a Dunaferr Sportegyesület csapata, amely a dunaújvárosi mérkőzésen csak 3:2-re tudott nyerni.

Gróf András

- Tulajdonképpen nincs különösebb probléma, de azért hétfőn volt egy komoly beszélgetés a játékosokkal, amelyen részt vett a szakosztály vezetése is. Gondjainkat növeli, hogy Baróti belázasodott, így nem léphet pályára szerdán. Emiatt kissé át kell majd szervezni a csapat játékát. Pápai viszont felépült, így ismét ő lesz a liberó. A dunaújvárosi összecsapáson bátran kockáztatott a veszprémi csapat, és elsült a kezük, ami csak igen ritkán fordul elő. Most már viszont nekik is van veszíteni valójuk. Biztos vagyok benne, hogy a nagy tét elbizonytalanítja őket. Az biztos, hatalmas elszántsággal készülünk a visszavágóra, hiszen mindenképpen szeretnénk bejutni a kupa négyes döntőjébe.

A veszprémieket játékosedzőként irányító egykori dunaújvárosi sportember, Szabó Gábor bízik a továbbjutásban.

- A párharc esélyese a Dunaferr gárdája, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. Úgy látom, az utóbbi időben megtört a dunaújvárosiak lendülete. Az első találkozó végére elfáradtunk, elbizonytalanodtunk, és hagytunk egy padlón lévő ellenfelet felállni. Ez nem ismétlődhet meg a mai meccsen. Szoros mérkőzésre számítok, ami után a kevesebbet hibázó, jobban koncentráló csapat lesz a továbbjutó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!