Sport

2017.03.04. 20:35

Egy góllal nyert az Újváros

A meccs első gólját Pelczéder szerezte lerohanás után, majd Szalai kapott kétperces kiállítást, a folytatásban rendre a hazaiak vezettek, az acélvárosiak pedig mindig egyenlítettek.

Horog László

Májer gólt lőtt, majd kétperces büntetést róttak ki rá a sípmesterek, Szalai góljaival már a vendégeknél volt az előny, 3:4. Oguntoye sérülést szenvedett, amikor ütközött a beugró Mendyvel, Bába Mihály masszőr ölében, sírva hagyta el a játékteret, Csapó érkezett a helyére. Az eredményjelzőn 5:8 állt, amikor a vendégek szakvezetője, György László időt kért. Bandelier és Ishitate révén egy gólra zárkóztak a fehérváriak, végül a félidőt 13:12-es újvárosi vezetéssel zárták a felek.

Ishitate (feketében) és az egész Alba Fehérvár nagyot küzdött

Fordulás után Pelczéder két góljával azonnal fordítottak a hazaiak. Egy ideig őrizte egygólos előnyét az FKC, majd Kovács Anna góljaival már a DKKA vezetett (15:16). Pelczéder remekelt, két gólja után György László időt kért. Kovács góljaival zárkózott a Kohász (20:19), ráadásul Lavkót kiállították. Takács találatai nyomán már a vendégek vezettek, Deli időt kért. Fordítottak a házigazdák, Piedade ült a büntetőpadra, Klujber révén fordult a kocka, 22:23. Őrizte szűk előnyét látogató, az újvárosiak nagy csatában nyertek, 26:27.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!