Sport

2010.08.16. 02:29

Egy gól döntött

Baracs - Vereséggel kezdte a bajnoki szezont a baracsi labdarúgócsapat a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában.

Gróf András

Baracs: Tóth N. - Timkó (Éliás I. Zs.), Csanaki, Sebestyén (Balogh D.), Vajda - Szurma, Prókai, Bartók S. (Varga Á.), Éliás II. Zs. - Szabó Zs., Ivacs. Játékos-edző: Éliás I. Zsolt.

Pákozd: Hadnagy - Pőcze B., Horváth T., Kervarits, Rothauszki - Végh, Tóth B. (Tóth Á.), Kiss A. (Fáncsi), Pőcze G. - Rózsa, Kuti D. Edző: Kovács Attila.

A győzelem reményében lépett pályára szombaton a baracsi együttes, de a 16. percben a vendégek szereztek vezetést Végh révén (0-1). Ekkor a nézők még bíztak abban, hogy a hazaiak fordítani tudnak. A szünetig azonban kimaradtak a lehetőségek.

A fordulást követően is próbált legalább egyenlíteni a Baracs, de a pákozdiak fegyelmezetten védekeztek. A hazaiak játékos-edzője a félidő elején saját magát is pályára küldte - bízva abban, hogy belülről jobban tudja irányítani tanítványait, de ez sem vezetett eredményre. Az utolsó félórában az agresszíven játszó hazaiak négy sárga lapot is begyűjtöttek, de az eredmény már nem változott. Meglepetésre tehát kikapott a Baracs az idénynyitón, pedig az elmúlt bajnokságban a kiváló otthoni szereplésének köszönhette előkelőnek mondható helyezését. Tavaly még az élbolyhoz tartozó együttesek sem tudtak győztesen távozni a baracsi pályáról.

A Femol 97 csoport első forduló szombati játéknapjának további eredményei: Velence - Káloz 9-2, Szabadegyháza - Pusztavám 2-1, Csákvár - Dunafém-Maroshegy 6-0.A baracsiak nem tudták feltörni

 

a reteszt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!