vízilabda

2019.10.11. 21:31

Eger erős várát kell bevenniük

A szerdai, Szentesen 17–12-re megnyert bajnoki meccs után szombaton 18 órától már Egerben lesz jelenése a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóinak.

Gallai Péter

Fotó: Vidovics Ferenc

A negyedik fordulóban az eddigi legerősebb ellenféllel találkoznak, amely ráadásul jelentős erősítést hajtott végre dunaújvárosi kontingensből. Egerbe igazolt tavaly Szilágyi Dorottya, idén Menczinger Kata, illetve oda tért haza külföldről Vályi Fanni, illetve Polák Zsófia, akik szintén nálunk játszottak korábban. Biros Péter csapata az előző körben 16–11-re kapott ki a címvédő Újpesttől.

Zieglerék ma még nagyobb csatára számíthatnak
Fotó: Szentesi VK

– A szentesi találkozó volt az első az idényben, amelyre készültünk, volt rá idő. Nehéz meccs volt, minden labdáért meg kellett küzdeni. Jól játszottunk, aláírtam volna ezt a teljesítményt, főleg a támadásban. Védekezésben amíg jelentősebb előnyt szereztünk, egységesek voltunk és jól zártunk, utána szellősebb lett a hátsó alakzat, mintha fejben picit elengedtük volna ezt a fontos dolgot. Éppen ezért a továbbiakban is ezt kell gyakorolni – mondta Mihók Attila vezetőedző.

– A szerdai meccs, úgy gondolom, hogy rávezetőnek volt tekinthető a maira, mivel már csak egyre nehezebb ellenféllel fogunk találkozni az alapszakaszban. Bízom benne, hogy győztesként szállunk ki a vízből – fogalmazott Kiss Alexandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában