Szerdán a Vasas lesz a vendég

2017.10.23. 19:06

A dabasi vereséggel még a dobogóról is lecsúsztak az újvárosiak

Az NB III Közép csoportjának tizenegyedik fordulójában szombaton idegenben szenvedett vereséget a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A piros mezes Tóth Tibor ezúttal nem szerzett gólt Fotó: Ady Géza

FC Dabas -Dunaújváros PASE3-2 (1-1)FC Dabas Sporttelep, 200 néző. Vezette: Görög Márió (Rigó, Péntek).FC Dabas: Scheilinger – Crkvenjakov (Takács a 46. p.), Sárközi, Makrai, Fitos (Szűcs L. a 79. p.), Fritz, Erős R., Eördög, Csepregi (Sándli a 65. p.), Kiss V., Földes M. Vezetőedző: Kerekes Barna.Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Tóth Á., Csendes, Farkas V., Király B., Karacs (Dorogi R. az 56. p.), Zvara D. (Ferencz a 77. p.), Barna Zs., Csehi, Tóth T., Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.Jól kezdte a mérkőzés a dunaújvárosi együttes. A tizenharmadik percben sikerült is megszerezni a vezetést. Csendes Péter lefejelt labdáját Szepessy Róbert lőtte a dabasiak kapujába (0-1). Nem sokáig örülhettek a vendégek a vezetésnek, hiszen három perccel később egyenlíttek a hazaiak. A egykor az újvárosi együttesben szereplő Sárközi Norbert talált a hálóba (1-1). A szünetig hátralévő időben mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény nem változott. A fordulást követően több nagy helyzetet is kihagytak az újvárosiak, ami alaposan megbosszulta magát. A hatvankilencedik percben Eördög szerzett vezetést a házigazdák számára (2-1). Négy perccel később egy beadást követően ismét Eördög volt eredményes (3-1). A folytatásban becsülettel próbálkozott a DPASE gárdája, de a rendes játékidő végéig nem változott az eredmény. A hosszabbításban azonban sikerült kozmetikázni az eredményt. Szepessy Róbert szabadrúgásába olyan szerencsétlenül ért bele Sárközi Norbert, hogy a labda védhetetlenül vágódott a hálóba (3-2).A forduló további eredményei: SZEOL SC – Rákosmente KSE 2-1, Mórahalom VSE – Makó FC 3-1, Vecsési FC – Iváncsa KSE 1-4, Pécsi MFC – Szentlőrinc SE 2-0, Hódmezővásárhelyi FC – Szekszárdi UFC 2-1, Paksi FC II – Kozármisleny FC 2-0, Budapest Honvéd-MFA II – Duna Aszfalt TVSE 1-2.

A piros mezes Tóth Tibor ezúttal nem szerzett gólt Fotó: Ady Géza

Szerdán újabb nehéz feladat vár a Dunaújváros PASE labdarúgóira. A Magyar Kupában már a legjobb harminckettő közé jutásért az első osztályú Vasas FC-t fogadják az újvárosiak. A mérkőzés a televíziós közvettés miatt 20 órakor kezdődik, amit az M4 Sport élőben közvetít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában