Sport

2017.09.03. 17:35

Nagyszerű gyakorlás volt a DKKA-Kisvárda mérkőzés

DUNAÚJVÁROS Szombaton délelőtt a Kisvárda női kézilabdacsapata utazott Dunaújvárosba, hogy a Kohásszal előkészületi mérkőzésen játsszon. Mátéfi Eszter csapatának edzőmeccsét ugyanis a Siófok lemondta. György László pedig kapott az alkalmon, hiszen ez is egy remek edzési lehetőséget jelentett.

Jankó Árpád

A Kisvárda együtteséről azt tudni kell, hogy rendkívül erős csapat. Kiváló, válogatott játékosok is hozzájuk igazoltak: Triffa, Triscsuk, az egykor győri Orbán, a brazil válogatott Rocha, Szabó Valéria... hogy csak néhányat említsünk. Várható volt, hogy a gyakorlás mellett kiváló presztízscsatát is látunk majd.

D. Kohász - Kisvárda
31-29 (15-16)

Dunaújváros Sportcsarnok, 120 néző.

D. Kohász: Csapó 1- Klujber 10 (5), Kovács 4, Szalai 1, Cifra, Micijevic 6, Kazai 3. Csere: Vártok (kapus), Monori 1, Dombi 2, Grosch, Bouti 1, Molnár 1, Nick. Edző: György László.

Kisvárda: Triffa - Orbán 2, Dimitrovic 4, Milanovic 3, Khakunova 4, Triscsuk 6 (2), Rocha 4. Csere: Dzhukeva (kapus), Dudás, Umanec 4, Szabó 2, Tarjányi, Katona. Edző: Mátéfi Eszter.

A mérkőzés elején máris kiderült, hogy Mátéfi Eszter a gyors, labda nélküli játékot, és a nagyon kemény ütközéseket követeli meg játékosaitól. A Kohász pedig állta a sarat. Bár az első félidő végén a vendégek vezettek, 16-15-re. a második játékrészben nagyszerűen kézilabdázott a hazai gárda. Fordult a kocka, és remek hajrával nyert a dunaújvárosi csapat. Kiváló előkészületi mérkőzés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!