Sport

2017.03.16. 16:20

Jelmezbálban mulattak az ifjú vízilabdázók

Dunaújváros - A napokban a DFVE ismét megrendezte a már hagyománynak mondható farsangot a kis vízilabdázóknak.

Gallai Péter

Az eseményen négy különböző korosztály vett részt, a programban tánc és kvízverseny szerepelt, amit a Csillámpónik nyertek. Különdíjat vehetett át a beöltözős versenyért Láng Fanni, Fábián Attila, Horváth Sára és Bianka. A vidám mulatságon persze, ott voltak a felnőttcsapat tagjai és több edző is. Garda Krisztina azt mondta, nagyon jó hangulatban telt a nap, sokan nagyon ötletes és kreatív jelmezt találtak ki maguknak.

Mindenkinek Lang Fanni kapus jelmeze tetszett a legjobban Fotó: DFVE

- Külön szeretném kiemelni, hogy az edzők is jelmezben voltak, például Menczinger Kata Miki egérnek öltözött és Mihók-Brávik Henrietta pedig Jokernek. Nagyon vicces látvány volt! Örülök, hogy az uszodán kívüli programokat is élvezik a gyerek, hiszen a jó közösség talán a legfontosabb - fogalmazott.

Kardos Laura: - Az egészben a legjobban a kvízversenyt élveztem. Mint mindenkinek, nekem is Lang Fanni kapus jelmeze tetszett a legjobban, az edzők közül pedig Uitz Csabié.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!