Foci

2017.10.06. 19:19

Egygólos hátrányból fordított a dunaújvárosi együttes

MAKÓ A házigazdák kérésére pénteken rendezték meg a labdarúgó NB III Közép csoportjának kilencedik fordulójára kisorsolt bajnoki mérkőzést.

Gróf András

Makó FC – Dunaújváros PASE

1-2 (1-1)

Városi Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Molnár I., Imrő).

Makó FC: Garamvölgy – Bánóczki (Bartucz a 85.p.), István L., Tóth I. (Patai a 46. p.), Vajna, Babolek, Rakonczai Z., Lipták Á., Sirokmán, Gémes, Széll (Takács J. a 74. p.). Vezetőedző: Kolozsvári János.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik – Tóth Á., Csendes, Farkas V., Király B., Karacs (Dorogi R. a 74. p.), Barna Zs., Zvara, Csehi T. (Ferencz B. az 56.p.), Szepessy R., Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

Rosszul kezdődött a találkozó a dunaújvárosiak számára, hiszen a hazaiak Széll Kristóf találatával már nyolcadik percben megszerezték a vezetést (1-0). A folytatásban sokat tettek az egyenlítésért a vendégek, de ez csak a negyvenkettedik percben sikerült, amikor Tóth Tibor szerzett gólt (1-1). A fordulást követően mindkét csapat megpróbálta a maga javára eldönteni a mérkőzést. A nyolcvanadik percben megfogyatkoztak a házigazdák. István László kapott piros lapot, így emberelőnybe kerültek az újvárosiak. Ezt követően Tóth Tibor megszerezte a második találatát, ami három bajnoki pontot eredményezett (1-2). Ezzel a vasárnapi játéknapig biztosan az élen áll a DPASE gárdája.

A pénteki játéknap másik mérkőzésének eredménye: Budapest Honvéd-MFA II – Iváncsa KSE 1-2.

A kilencedik forduló alábbi összecsapásait vasárnap rendezik: SZEOL SC – Kozármisleny FC, FC Dabas – Duna Aszfalt TVSE, Mórahalom VSE – Rákosmente KSE, Vecsési FC – Szentlőrinc SE, Paksi FC II – Szekszárdi UFC, Pécsi MFC – Hódmezővásárhelyi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában