Sport

2017.03.13. 20:01

Ezúttal lenullázták a Dunaferr gárdáját

Berettyóújfalu - A futsal első osztály alapszakaszának utolsó fordulójában az MVFC-Berettyóújfalu vendégeként lépett pályára a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gallai Péter

MVFC-Berettyóújfalu -Dunaferr-DUE-Renalpin 3-0 (1-0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző. Vezette: Szilágyi Norbert, Flinta Zoltán (Viczián Mátyás).

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi, Gál, Harmati, Trencsényi, Szabó P. Csere: Nagy B., Magyar Sz., Kovács I., Rábl, Nagy D., László M. Vezetőedző: Moga Lorant.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Varsányi - Horváth N., Schrancz B., Fridrich, Józsa. Csere: Rigó, Hajdú N., Németh T., Gorjánácz, Velez, Hosszú Á. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A fehér mezes Varga Csaba ezúttal sárga lapjai miatt hiányzott Fotó: Zsedrovits Enikő

Az első játékrészben végig nagy taktikai csata folyt a pályán, amiben elsősorban a küzdelem dominált. A kiegyenlített csatában azonban másodpercekkel a szünet előtt Gál István találatával megszerezte a vezetést a hazai együttes (1-0). A fordulást követően sokáig érintetlenek maradtak a hálók. Két perccel a lefújás előtt Rábl János kétgólosra növelte a házigazdák előnyét (2-0). Az összecsapás utolsó percében ismét ő volt eredményes, beállítva ezzel a végeredményt (3-0). Az MVFC-Berettyóújfalu csapata ezzel a győzelemmel a harmadik helyen zárta az alapszakaszt.

A forduló további eredményei a következők: Swietelsky-Haladás VSE - Rába ETO 1-2, FC Veszprém - FTC Futsal-Fisher Klíma 4-3, Bőny-Szavill Consulting - Göcsej SK 3-3, Aramis SE - Nyírgyulaj KSE 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!