Sport

2017.03.27. 18:35

Díjazták a városi bajnokság legjobbjait

Dunaújváros - A pénteki Dunaferr-DUE-Renalpin FC - Rába ETO első osztályú futsal bajnoki mérkőzés szünetében adták át a nemrégiben befejeződött városi futsal bajnokság eredményhirdetését.

Gróf András

A bajnokság kiírásával a labdarúgás újabb szakága nyert teret a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében. Ez a sorozat évről évre népszerűbb, hiszen első alkalommal tizenkettő, a második sorozatban tizennégy, az idén pedig már tizenhat csapat vett részt a küzdelmekben. A felsőház végeredménye: 1. DFDSE, 2. hely Dunabiztos Micro, 3. hely Steelworkers. Az alsóház győztese: Széchenyi Pékség. Különdíjasok: Kulcs SE fair play díj, Mohácsi Norbert (Steelworkers) felsőházi gólkirály negyvenhét találattal, Mácsfalvi Gergely (Kulcs SE) alsóházi gólkirály harminc találattal, Bartha Roland (DFDSE) a döntő legjobb játékosa, Kovács József (DLSZ technikai munkatárs) Magyar Labdarúgó Szövetség különdíja.

Az eredményhirdetést követően készült fotón együtt a pályán a szervezők, a díjazottak és a díjátadók Fotó: Ady Géza

A III. Városi Futsal Bajnokság főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzata és a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség volt. A bajnokság díjazásában segített a Dunaferr-DUE-Renalpin FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!