Sport

2017.05.18. 15:35

DPASE: várják a szurkolókat

Dunaújváros - A harminckettedik fordulót rendezik ezen a hét végén az NB III Közép csoportjában. A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata szombaton 18 órakor a Szentlőrinc SE gárdáját fogadja.

Gróf András

Az újvárosi klub csütörtöki sajtótájékoztatóján először Dobos Barna vezetőedző értékelte az előző heti, komlói meccset, majd beszélt a csapat előtt álló feladatról.

 

- Összességében elmondhatjuk, hogy egy, már kiesett együttes otthonában jól, és eredményesen játszottunk. Bízom benne, hogy jobb csapat ellen is képesek vagyunk hasonló produkcióra. Igaz, az első félidővel nem lehettünk elégedettek, mivel a kihagyott helyzeteink után a hazaiak egy kontrából vezetést szereztek. A fordulást követően azonban folyamatos nyomás alatt tartottuk a házigazdákat, és helyenként tetszetős játékkal értük el a góljainkat. Szombaton a bennmaradásért küzdő Szentlőrinc ellen egyértelműen a győzelem a cél. Jó lenne, ha azok a dunaújvárosi nézők, akik legutóbb a Fradi elleni meccsre kilátogattak, most is buzdítanák a csapatot, és hasonló hangulatot teremtenének. Sérültünk nincs, de az ötödik sárga lapját begyűjtő Király Bence hiányzik majd. A csapattal kapcsolatos információ, hogy a hírek szerint Dobos Áront leigazolná a Ferencváros. Ezzel kapcsolatban elmondhatom, hogy sok csapat bejelentkezett érte, ami nem jelenti azt, hogy azonnal eligazol. Ezek a megkeresések azonban jó példák lehetnek az Újvárosban futballozó fiatalok számára, hogy itt is lehet olyan szintet elérni, ami felkelti az élcsapatok érdeklődését.

Az előző fordulóban két gólt szerző Szepessy Róbert folytatná a gólgyártást.

- Sajnálom, hogy a legutóbbi hazai mérkőzésen a Fradi ellen nem játszhattam, de örülök neki, hogy eltiltásom letöltését követően gólokkal tértem vissza. A Szentlőrinc ellen is mindenképpen gólokat szeretnék szerezni. Igaz, ebben a félévben nem ment rosszul a játék, de az eltiltások miatt van némi lemaradásom a góltermelésben. Azonban annak is örülnék, ha Tóth Tibort hozzá tudnánk segíteni a gólkirályi címhez, amihez nagyon közel jár.

A komlói meccs szünetében beszálló Kercsó Bence jól teljesített a második játékrészben.

- Megérdemelten nyertünk, mert a második félidőben jobban alkalmazkodtunk a talajhoz. Szombaton szeretnénk folytatni a jó hazai sorozatunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!