labdarúgás

2018.11.25. 22:41

Döntetlen az év utolsó mérkőzésén

Pécs Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában az előrehozott első tavaszi fordulót játszották a csapatok vasárnap. A Dunaújváros PASE együttese gól nélküli idegenbeli döntetlennel zárta az idei esztendőt.

Gróf András

Pécs MFC – Dunaújváros PASE 0–0

Pécsi MFC: Kovács B. – Valkovszki (Széles a 46. p.), Romic, Erdős, Hanol, Fujsz, Juhász, Koller, Varga T., Gellén (Csernik a 60. p.), Péter (Kesztyűs a 68. p.). Vezetőedző: Vas László.

Dunaújváros PASE: Pokorni – Hompót D. (Tapiska a 65. p.), Kis B., Farkas V., Sándor T., Puskás G., Dorogi R., Zvara D., Mundi R., Horváth K. (Szepessy R. a 79. p.), Tóth T. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Zvara Dávidék egy pontot tudtak szerezni a Pécs ellen vasárnap
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az idényzáró meccs változatos küzdelemmel indult. A tizenötödik percben Fujsz veszélyeztetett, de lövése elkerülte az újvárosiak kapuját. Két perccel később az ex pécsi Puskás Gábor került ziccerbe, de lövése felső kapufa fölött hagyta el a játékteret. A hajrában Pokorninak kellett kétszer is tisztáznia a pécsi támadók elől. A második félidő elején a vendégek játszottak fölényben, ám az ötvennegyedik percben a hazaiak szerezhettek volna vezetést. Péter Bence egyedül vezette kapura a labdát, de a vendégvédőknek az utolsó pillanatban sikerült tisztázniuk. A folytatásban Koller szabadrúgása jelentett veszélyt. A találkozó hajrájában igazi gólveszélyes helyzet már egyik kapu előtt sem adódott. A dunaújvárosiak huszonhat ponttal a negyedik helyen telelnek majd, de csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg az FC Dabas gárdáját.

A tizenhatodik forduló további eredményei: Szentlőrinc SE – SZEOL SC 2–3, Bp. Honvéd-MFA II –Iváncsa KSE 1–1, Makó FC – Szeged-Grosics Akadémia 1–2, Szekszárdi UFC – Kozármisleny FC 1–0, Rákosmente KSK – Hódmezővásárhelyi FC 0–1, Taksony SE – Kecskeméti TE 2–0, FC Dabas – Paksi FC II 3-2.GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában