Sport

2009.11.02. 03:29

Döntetlen a szentesi rangadón

Szentes - A vízilabda női OB I alapszakaszának negyedik fordulójában már a második döntetlenjét könyvelhette el a DF-Elco DVCSH gárdája.

Gróf András

Szentesi VK - DF-Elco 4-4 (2-2, 1-1, 1-1, 0-0)

Szentes, 100 néző. Vezette: Kun György, Fekete Balázs.

DF-Elco: Kasó - Menczinger K., Keszthelyi, Szücs, Berta B., Huszka, Poszkoli. Csere: Ács, Polák, Kovács D., Papalexisz, Benkő T. Vezetőedző: Mihók Attila.

A hazaiak szereztek Takács révén vezetést a mérkőzés második percében, amit egy perccel később Szücs egalizált egy akciógóllal. A negyed közepén Hevesi centerből ismét a szentesieket juttatta előnyhöz, de a játékrész végére Keszthelyi góljával ismét egyenlő lett az állás. A második negyedben Takács góljával újra a szentesieknél volt az előny, de másodpercekkel később Szücs büntetőből egyenlíteni tudott. A negyed utolsó percében átvehette volna a vezetést a vendégcsapat, de Menczinger Kata ötméteresét kivédte a hazaiak hálóőre. A fordulás után Kövér-Kiss góljával ismét a Szentes vezetett. A játékrész hajrájában Szücs harmadik találata megint döntetlen állást eredményezett. Az utolsó negyedben nem született újabb gól. A helyzetek kimaradtak, a kapusok védtek mindent, így a csapatok megosztoztak a pontokon. Ezzel az eredménnyel egyik gárda sem lehet teljesen elégedett.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!