Sport

2009.11.17. 03:29

Döntetlen a rangadón

DH - A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Femol-csoportjának rangadóján az Adony szerencsés körülmények között tartotta otthon az egyik pontot a Szabadegyháza ellen.

Dunaújvárosi Hírlap

Adony - Szabadegyháza 1-1 (0-1)

Adony, 300 néző. Vezette: Jakab Zoltán.

A találkozót jobban kezdték a vendégek, és több gólhelyzetet is kialakítottak az adonyi kapu előtt. A 21. percben érett góllá a Szabadegyháza fölénye. Egy kapura ívelt labdát a hazai védők kifejeltek, de Imre harminc méterről a kapus fölött a hálóba ívelt (0-1). A gól után is a vendégek támadtak veszélyesebben, az adonyiak csak helyzetecskékig jutottak. Fordulást követően a hazai csapat kapusának, Hegedűsnek többször is bravúrra volt szüksége, hogy megakadályozza az újabb vendéggólt. A 74. percben a játékvezető a második sárga lap után kiállította a hazaiak játékosát, Tamont. Ekkor Csorba József edző kockáztatott, és tíz emberrel játszva kitámadott az egyenlítés reményében. A fellazult hátsó alakzat mellett több lehetősége is volt a vendégeknek, de ezek kimaradtak. A 87. percben Bokor kilépett a védők közül, akik teljesen feleslegesen szabálytalankodva szerelték. A büntetőt Králl értékesítette (1-1). A hosszabbításban az egyik szabadegyházi védő a kapujuk előtt kézzel beleütött a labdába, de a bíró továbbot intett. A meccset gólokkal nyerhette volna a Szabadegyháza, de nem bírtak a jól védő Hegedűs kapussal.

A forduló további eredményei: Iváncsa - Nagyvenyim 1-0 (0-0) Gól: Rakvács. Mezőfalva - Mezőszilas 3-0 (1-0) Gól: Ivacs, Szilva, Rajna. Rácalmás - Aba-Sárvíz 0-4 (0-2) Gól: Kuczi (2), Ilyés, Lengyel (öngól). Kiállítva: Bortkó, ill. Török. Dég - Enying 3-2 (2-1) Gól: Gulyás, Porvázsnyik, Horváth R., ill. Gercsi, Müller. Kiállítva: Bacsi (Dég). Cece - Pusztaszabolcs 1-2 (0-1) Gól: Garvacz, ill. Kovács J., Molnár. LMSK - Lajoskomárom 0-2 (0-0) Gól: Kleiber, Reichardt. Seregélyes - Sárbogárd 0-2 (0-2) Gól: Fésű Gy., Fülöp.

Címkék#femol#Adony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!