Maradt a különbség a két együttes között

2018.11.12. 19:20

Döntetlen a Honvéddal

Gróf András

Az NB III Közép csoportjának tizennegyedik fordulójában vasárnap a Dunaújváros PASE együttese a Budapest Honvéd-MFA II csapatát fogadta bajnoki összecsapáson. A vendégek a negyedik, a vendéglátók az ötödik helyről várták a találkozót két pont különbséggel, azaz hazai siker esetén Lőrincz Emil együttese előzni tudott volna.

Az NB III Közép csoportjának tizennegyedik fordulójában vasárnap délután hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata a Bp. Honvéd-MFA második számú együttese ellen.

A dunaújvárosiak vezetőedzője, Lőrincz Emil a találkozó után a következőképpen értékelte csapata teljesítményét.

– Az első félidőben azt éreztem, hogy az előző öt forduló negatív szériája benne van a játékosokban. Ebben az időszakban keveset mozogtunk, keveset vállalkoztunk, monoton ritmusban tettük a dolgunkat. Hiányzott a dinamika a védekezésünkből és a támadójátékunkból is. A szünet után sikerült előre lépnünk, ekkor már voltak helyzeteink is. Összességében elmondhatjuk, hogy egy brusztos, küzdelmes meccs volt. Mindenki a maga módján tette a dolgát, próbált maximumot nyújtani. A munka része megvolt, de a felállt védelem feltöréséhez a játékosok jelenleg nem tudják mozgósítani a képességeiket. Egy győzelemre lenne szükség, ami feloldaná ezeket a gátakat.

A fővárosiak szakvezetője, Pisont István sem volt teljesen elégedett: – Egy remek talajú pályán, villanyfényben egy nagyszerű csapat ellen játszhattunk ma, ami a zömében tizennyolc éves játékosokból álló együttesemnek komoly kihívást jelentett. Nyílt mérkőzést játszottunk, amelyen szerettünk volna eredményesek lenni. Talán egy kicsit csalódottak lehetünk, hiszen a helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez.

A kapu előtt nem a legjobb döntéseket hozták meg a játékosaim. Végig feszülten, idegesen játszottunk, talán egy vezető találat megnyugtatott volna minket. A második félidőben végig azt éreztem, hogy egy kontrát végig tudunk vinni, de mindig hiba csúszott az utolsó passzokba. Annak örülök, hogy végig volt tartása a csapatnak.

DPASE – Honvéd 0–0

DPASE: Pokorni – Kis, Farkas, Zvara, Puskás, Mundi (Szepessy 67.), Dorogi (Kiss 81.), Horváth, Tóth, Sándor, Hompót (Tapiska 74.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában