Budapesti tenisztorna

2018.04.18. 13:59

Dolgopolov visszalépett

Az év első Grand Slam-tornája után jelentette be, hogy csuklósérüléssel bajlódik, ezért a teljes észak-amerikai kemény pályás időszakot kihagyta.

Brisbane, 2018. január 5. Az ukrán Olekszandr Dolgopolov az ausztrál Nick Kyrgios ellen játszik a brisbane-i tenisztorna férfi versenyének negyeddöntõjében 2018. január 5-én. MTI/EPA/Dave Hunt)

Fotó: DAVE HUNT

Az ukrán Alekszandr Dolgopolov visszalépett a jövő hétfőn kezdődő, 501 ezer euró (155 millió forint) összdíjazású budapesti salakpályás tenisztornától.

A világranglistán jelenleg 53. teniszező a múlt heti, marrákesi versenyen játszott először az Australian Open óta, s sima vereséget szenvedett az olasz Andrea Arnabolditól.

A 29 éves játékos az év első Grand Slam-tornája után jelentette be, hogy csuklósérüléssel bajlódik, ezért a teljes észak-amerikai kemény pályás időszakot kihagyta.

Dolgopolov – aki pályafutása legjobbjaként 13. helyen is állt az ATP-rangsorban – helyére az üzbég Gyenyisz Isztomin került a főtáblára – a torna honlapja szerint.

Borítókép: Az ukrán Olekszandr Dolgopolov az ausztrál Nick Kyrgios ellen játszik a brisbane-i tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében 2018. január 5-én. MTI/EPA/Dave Hunt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!