Sport

2009.10.31. 03:29

DNKKSE: Ismét utaznak

Dunaújváros - Ma a fehérvári vereséget követően Hódmezővásárhelyen próbál pontot szerezni a Dunaújváros NKKSE női kézilabdacsapata. Márpedig ez nem lesz könnyű feladat.

Jankó Árpád

No, de lássuk, miként gondolja esélyeinket Hódmezővásárhelyen Ferling Bernadett, a Dunaújváros csapatkapitánya.

- Fehérváron legutóbb húsz percig jól játszottunk, de amikor az Alcoa váltott, arra már nem tudtunk reagálni. Nem tagadom, türelmetlen vagyok, mert én eddig a jó játékhoz, az eredményekhez szoktam hozzá, most ez más szituáció. De hát, rengeteg munka, edzés és edzés szükséges a fejlődéshez. A fiatalok és köztünk javul az összhang, de nekik sem egyszerű a helyzet, mert a két generáció tagjai nem egyformán gondolkodnak a játékban, és ez érthető is.

Ferling a mai mérkőzéssel kapcsolatosan megjegyezte, a fehérvári hibákból remélhetően tanultak. - Nem volt jó az összjáték. Sokan erőltették az egyéni játékot, ez nem jött be. Ma egy hatásosabb védekezéssel kell próbálkoznunk. Ez és persze egy jó kapusteljesítmény dönti majd el a bajnoki pontokat Vásárhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!