Labdarúgó NB I

2018.08.04. 20:13

Debreceni győzelem a keleti rangadón

A Debrecen 2-0-ra győzött a vendég Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának szombati játéknapján.

Amikor Debrecenben rendezik a keleti rangadót, szinte mindig hazai siker születik: ez volt a 28. ilyen meccs, s három döntetlen, valamint egy diósgyőri győzelem mellett 24-edszer nyert a Loki.

OTP Bank Liga, 3. forduló: Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 2-0 (0-0)

Nagyerdei Stadion, 4028 néző, v.: Erdős gólszerzők: Tőzsér (49.), Szécsi (88.) sárga lap: Calvente (59.), illetve Eperjesi (92.)

Lendületesen kezdték a mérkőzést a csapatok. A hazaiak már az első percben megszerezhették volna a vezetést, ám Szécsi lövése a kapufán csattant, majd az első negyedórában előbb Busai, később Haris hagyott ki még egy-egy százszázalékos helyzetet. A folytatásban alaposan visszavett a tempóból mindkét gárda, a szünetig újabb gólszerzési lehetőség egyik együttes előtt sem adódott.

A második félidő elején megszerezte a vezetést a DVSC, és innentől kezdve többnyire a hazaiak akarata érvényesült. A DVTK hiába próbálta cserékkel erősíteni a támadójátékát, egyáltalán nem tudott veszélyt teremteni a debreceniek kapuja előtt. A hajrában a Loki újabb gólt szerzett, és összességében teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!