Sport

2010.01.22. 03:28

Címvédésre készül a női vízilabdacsapat

Dunaújváros - A magyar bajnoki cím megvédésére készülő DF Elco DVCSH női vízilabdacsapata a tervezett hathetes felkészülési időszak közepén tart.

Gróf András

- Megterhelő időszakon vagyunk túl, hiszen az elmúlt hetekben főleg kondicionáló- és úszóedzéseket végeztünk. A technikai alapgyakorlatokat, és a különböző játékelemeket mostanában nem nagyon gyakoroltuk. Szerencsére mindenki egészséges a keretben. Az ősszel vállműtéten átesett Brávik Fruzsina is teljes értékű munkát végezhet. Már nagyon várjuk a február közepén induló bajnoki szezon kezdetét. A következő héten szombaton azonban előrehozott mérkőzéseken kétszer is megmérkőzünk a Héraklész I csapatával. Az utánpótlás válogatott edzőtáborozás miatt kell hamarabb lejátszani ezeket a találkozókat. Ezen a két összecsapáson még ilyen fáradt állapotban is kötelező a győzelem megszerzése. A két találkozót követően pedig folytatjuk a megkezdett kőkemény munkát, ami feltétlenül szükséges a tavaly begyűjtött bajnoki címünk megvédéséhez.

A bajnokság középszakaszának sorsolása 1-6. hely: 1. forduló DF Elco - ZF-Eger (február 20.), 2. forduló Újpest - DF Elco (február február 24.), 3. forduló DF Elco - Héraklész I (január 30.), 4. forduló BVSC-Zugló - DF Elco (március 3.), 5. forduló DF Elco - Szentesi VK (március 6.), 6. forduló: ZF-Eger - DF Elco (március 10.), 7. forduló DF Elco - Újpest (március 13.), 8. forduló Héraklész I - DF Elco (január 30.), 9. forduló DGV Elco - BVSC-Zugló (március 24.), 10. forduló: Szentesi VK - DF Elco (március 27.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!