Olasz Kupa

2019.02.01. 09:32

Büntetőkkel verte ki az Intert a Lazio

A Lazio bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután a negyeddöntőben büntetőkkel diadalmaskodott az Internazionale vendégeként.

Lazio's Italian defender Francesco Acerbi (C), Lazio's Italian forward Ciro Immobile (2ndR) and teammates celebrates with Lazio's Albanian goalkeeper Thomas Strakosha after winning the final penalty shootout of the Italian Tim Cup round of eight football match Inter Milan vs Lazio Rome on January 31, 2019 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

A gól nélküli rendes játékidőt követően a hosszabbításban, a 108. percben Ciro Immobile megpattanó lövésével szerzett vezetést a Lazio, az Internazionale azonban Mauro Icardi révén a ráadás ráadásának ötödik percében büntetőből egyenlített.

A 11-es párbajban döntetlen állásnál az utolsó párban a milánóiaknál Radja Nainggolan rontott, a túloldalon viszont Lucas Leiva nem hibázott.

Eredmények, negyeddöntő:

Internazionale-Lazio 1-1 (0-0, 0-0, 0-1) – 1: 3-4

szerdán játszották:

Atalanta-Juventus 3-0 (2-0)

Fiorentina-AS Roma 7-1 (3-1)

kedden játszották:

AC Milan-Napoli 2-0 (2-0)

Az elődöntőben:

AC Milan-Lazio, Atalanta-Fiorentina

Az elődöntő már oda-visszavágós lesz, a mérkőzések hivatalos időpontja február 27. és április 24. A döntőt május 15-én a római Olimpiai Stadionban rendezik.

Borítókép: a Lazio játékosainak öröme a büntetőpárbaj végén

AFP / Miguel Medina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában