röplabda

2019.01.25. 21:38

Bravúros fordítás Gödöllőn

Az NB II Nyugati csoportjában szereplő DSE Röplabda Akadémia csapata csütörtökön kétjátszmás hátrányból fordítva nyerte meg az idegenbeli bajnoki összecsapást.

Gróf András

Penta-Gödöllői RC– DSE Röplabda Akadémia 2:3

(26, 22, -19, -23, -12)

Török Ignác Gimnázium. Vezette: Varga András, Ujházi Mónika. DSE Röplabda Akadémia: Amdegha, Ambrus B., Bartal, Kecskeméti B., Pukánszky, Dulcz, Quintz, Tamási, Lombos. Vezetőedző: Bartal Gergely.

Bartal Gergely: – Nagyon jó mérkőzésen 2–0-s hátrányt követően a fiúk végre a „sarkukra álltak”, és igazi férfiként játszva megnyerték a meccset. Az első két szettben rengeteg ki nem kényszerített hibát vétettünk, emellett a megbeszélt taktikát sem tartottuk be.

A folytatásban kevesebbet hibáztunk, így megérdemelten sikerült fordítanunk.

A dunaújvárosiak felnőttcsapata az NB I Liga alapszakaszának második fordulójában ismét hazai környezetben lép majd pályára. Szombaton 16.30 órakor a MÁV Előre SC gárdáját látja vendégül a Dunaferr.

A székesfehérváriak győzelemmel kezdték a bajnokság újabb szakaszát, tehát megfelelő önbizalommal érkeznek. Az újvárosiak az első körben csak ötjátszmás csatában múlták felül a PTE-PEAC együttesét, így kiélezett küzdelemre számíthatnak a szurkolók.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában