15°
20°
11°

Boksz: izmosodó jelenlét

Dunaújváros - Számos örömteli hírről számoltak be a DH-nak a Fox Sportegyesület vezetői.

Lapunkban már többször is olvashattak az egyre izmosodó Fox Sportegyesületről, amelynek vezetői számos örömteli hírről számoltak be  a DH-nak.

– Az első és legfontosabb, hogy hosszas procedúra után egyesületünket végre hivatalosan is bejegyezték. Jelenleg négy szakosztállyal működünk. Az ökölvívás mellett brazil jiu-jitsu, aikido, kali – Fülöp-szigeti késharc is elérhető egyesületünknél, amelynek elnöke Baki Endre, alelnöke Paddi Attila, titkára Gyetvai Balázs – mondták el a Fox vezetői, akik az egyesület helyzetéről és céljairól is beszéltek.

A Fox Sportegyesület vezetőségi stábja a kedden délután tartott tájékoztatón

– Jelenleg mintegy hetven fő sportol nálunk, szeretnénk ha ez a szám az év végén már elérné a százas létszámot. Fő célunk, hogy minél több versenyzőt indítsunk el a különböző bajnokságokban, de természetesen várjuk azokat is, akik érdeklődnek a különböző harcművészetek iránt és szabadidejüket kívánják hasznosan eltölteni. Legnépszerűbb szakosztályunk az ökölvívás, ahol Sulák András és Szakály Sándor szakmai iránymutatásával zajlik a munka. Az egyesületünk bázisa a Gutenberg köz 2. szám alatt található sportlétesítmény, amelyet folyamatosan fejlesztünk. A jelenlegi mintegy 450 négyzetméteres termet a jövőben további 60-70 négyzetméterrel kívánjuk kibővíteni, egyre jobb és jobb feltételeket kínálva a sportolóinknak. A tájékoztatón részt vett a Magyar Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) Közép-dunántúli régiójának szervezője Turós Arnold, aki kiemelte, hogy az utóbbi másfél évben hatalmas munkát végzett a fiatal dunaújvárosi sportegyesület, amely már most számos remek eredménnyel és tehetséggel rendelkezik. A jövőben pedig komoly bázisa lehet az ökölvívásnak és más küzdősportoknak is.


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Egy közösség is büszke rá – Pinke Katával beszélgettünk
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Elkészült a Napsugár tagóvoda! Egy kamionnyi új játékot is kaptak a kicsik
Jégkorong
Agárdy Csaba
Fájó vereséget szenvedett a DAB hazai pályán
Mester a parkettán / 1 órája
A DAC gyors, szellemes kézilabdázással begyűjtötte a premier pontjait 
Minden bajnoki rajt izgalmas és fontos. A DAC férfikézilabda-csapata is úgy készült a Tököl elleni találkozóra, hogy nem sok információval rendelkezett a tököli csapatot illetően.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Iskola hét / 1 órája
Kampányfokozatban a Széchenyi: intézményi hatalomért küzdenek a pártok!
DH-információ
égből pottyant panel / 2 órája
Autóra zuhant egy repülőgépdarab Japánban
DUE-Maarsk / 2 órája
Olyan kemény meccset játszottak a lányok, hogy hárman is megsérültek!
Gallai Péter
DUE-Renalpin / 2 órája
Hétfőn rajtol a futsal szezon! Két új játékos került a csapatba!
Gróf András
Bartók Színház / 4 órája
Pillantson be Ön is a Mikrokozmoz előadás próbájára!
Fejér megye / 4 órája
Mutatjuk a megye foci eredményeit!
Káldor András