Sport

2016.03.08. 18:29

Boksz: izmosodó jelenlét

Dunaújváros - Számos örömteli hírről számoltak be a DH-nak a Fox Sportegyesület vezetői.

Szabó Szabolcs

Lapunkban már többször is olvashattak az egyre izmosodó Fox Sportegyesületről, amelynek vezetői számos örömteli hírről számoltak be  a DH-nak.

- Az első és legfontosabb, hogy hosszas procedúra után egyesületünket végre hivatalosan is bejegyezték. Jelenleg négy szakosztállyal működünk. Az ökölvívás mellett brazil jiu-jitsu, aikido, kali - Fülöp-szigeti késharc is elérhető egyesületünknél, amelynek elnöke Baki Endre, alelnöke Paddi Attila, titkára Gyetvai Balázs - mondták el a Fox vezetői, akik az egyesület helyzetéről és céljairól is beszéltek.

A Fox Sportegyesület vezetőségi stábja a kedden délután tartott tájékoztatón

- Jelenleg mintegy hetven fő sportol nálunk, szeretnénk ha ez a szám az év végén már elérné a százas létszámot. Fő célunk, hogy minél több versenyzőt indítsunk el a különböző bajnokságokban, de természetesen várjuk azokat is, akik érdeklődnek a különböző harcművészetek iránt és szabadidejüket kívánják hasznosan eltölteni. Legnépszerűbb szakosztályunk az ökölvívás, ahol Sulák András és Szakály Sándor szakmai iránymutatásával zajlik a munka. Az egyesületünk bázisa a Gutenberg köz 2. szám alatt található sportlétesítmény, amelyet folyamatosan fejlesztünk. A jelenlegi mintegy 450 négyzetméteres termet a jövőben további 60-70 négyzetméterrel kívánjuk kibővíteni, egyre jobb és jobb feltételeket kínálva a sportolóinknak. A tájékoztatón részt vett a Magyar Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) Közép-dunántúli régiójának szervezője Turós Arnold, aki kiemelte, hogy az utóbbi másfél évben hatalmas munkát végzett a fiatal dunaújvárosi sportegyesület, amely már most számos remek eredménnyel és tehetséggel rendelkezik. A jövőben pedig komoly bázisa lehet az ökölvívásnak és más küzdősportoknak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!