Sport

2017.03.07. 19:06

Biztos második helyezés

Dunaújváros - A futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában hétfőn a sereghajtó Bőny-Szavill Consulting együttesét fektette magabiztos játékkal két vállra a Dunaferr-DUE-Renalpin FC csapata.

Gallai Péter

Nehezen lendült játékba a dunaújvárosi alakulat, de a fordulást követően megszerzett második találat után már csak a győzelem mértéke volt kérdéses. Ezzel a sikerrel az újvárosiak bebiztosították az alapszakasz második helyét, így már biztos, hogy öt pontot visznek magukkal a felsőházi rájátszásba.

Az is biztos, melyik hat csapat folytathatja a felsőházi, és melyik négy az alsóházi rájátszásba. A Rába ETO elsősége már régen eldőlt, amihez nem igazán férhetett kétség, de a negyediktől a hatodikig szóló helyek megszerzéséért még komoly csata várható az utolsó fordulóban.

A tizenhetedik forduló további eredményei:

FTC Futsal-Fisher Klíma - MVFC-Berettyóújfalu 3-7, Rába ETO - Aramis SE 7-1, Göcsej SK - Swietelsky-Haladás VSE 2-4, Nyírgyulaj KSE - FC Veszprém 5-5.A bajnokság állása egy fordulóval az alapszakasz befejezése előtt a következő: 1. Rába ETO 48 pont, 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 36 pont, 3. MVFC-Berettyóújfalu 28 pont, 4. Aramis SE 27 pont, 5. Swietelsky-Haladás VSE 26 pont, 6. FC Veszprém 24 pont, 7. Nyírgyulaj KSE 20 pont, 8. Göcsej SK 18 pont, 9. FTC Futsal-Fisher Klíma 13 pont, 10. Bőny-Szavill Consulting 2 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!