Sport

2009.10.26. 03:28

Belőtték magukat

Dunaújváros - Mint az várható volt, nem jelentett problémát a DF Elco csapatának a női vízilabda OB I harmadik fordulójában az utánpótlás-válogatott legyőzése.

Gróf András

Héraklész II - DF Elco 2-21 (0-4, 1-7, 1-5, 0-5)

Fabó Éva Sportuszoda, 50 néző. Vezette: Németh András, Bors László.

Héraklész II: Horváth A. - Ziegler, Tóth M., Hajor, Gillich, Schneider Zs. (1), Tóth P. Csere: Mezriczky, Horváth B., Fánczi, Vavrek (1), Varga F., Kőrösi, Tóth E. Edző: Uitz Csaba és Primász Ágnes.

DF Elco: Kasó - Menczinger (2), Keszthelyi (4), Szücs (2), Berta B. (3), Poszkoli (3), Benkő T. (2). Csere: Ács, Polák (1), Huszka (1), Papalexisz (3), Brávik H. Edző: Mihók Attila.

A több dunaújvárosi fiatallal felálló magyar utánpótlás-válogatott második csapata nem késztette komoly erőbedobásra a DF Elco DVCSH játékosait. A talákozó első góljára a harmadik perc közepéig kellett várni, ekkor Berta Blanka értékesített egy emberelőnyös helyzetet. Ebben a játékrészben még három akciógóllal növelte előnyét a DF Elco gárdája. A második negyed igazi gólparádét hozott, amelyben a fiatalok 0-11-nél találtak először a címvédő hálójába. Nem változott a játék képe a fordulást követően sem. A válogatott egy góljára öttel válaszoltak a nagyok . A záró játékrészben még született öt főiskolás találat, de nem sikerült a húszgólos gólkülönbség kiharcolása. A találkozón óriási tudásbeli különbség volt a csapatok között. Biztosak lehetünk abban, hogy ennél csak nehezebb ellenféllel találkozik majd a gárda. Rögtön a következő forduló rangadót hoz, hiszen a bajnokságban eddig hibátlan teljesítményt nyújtó, és a tabella élén álló szentesiekhez utaznak a dunaújvárosi hölgyek.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!