Sport

2009.11.09. 03:24

Bejött a bevállalós játék

Dunaújváros - Továbbra is veretlen a Dunaferr SE röplabdacsapata az Extraliga alapszakaszában. Az újvárosiak tegnap a Szegedet verték három játszmában.

Gróf András

Dunaferr SE - HPQ Szeged 3:0 (20, 15, 21)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Tillmann Gyula, Kiss Zoltán.

Dunaferr SE: Bokor E. Baróti, Hatvany A., Tomanóczi, Lukács, Hatvany Zs., Pápai (liberó). Csere: Gelencsér B. Dávid. Edző: Kelemen István.

A mérkőzés első pontját Lukács szerezte. Az első technikai szünetben 8-5, a másodikban 16-12 volt az állás. Ezt követően felzárkóztak a vendégek, de a végjátékban többször is hibáztak. A nyitó szett Tomanóczi ejtésével zárult. Remekül alakult a második játszma. A hazaiak végig vezetve nyertek a kissé hitehagyott szegediek ellen. A hajrában ismét Tomanóczi megmozdulásai jelentettek sok gondot a vendégek számára. Egy elemi erejű leütéssel, egy remek sánccal, és egy blokkra húzott labdával fejezték be ezt a játékrészt. A harmadik etap vendégvezetéssel indult, de örömük nem tartott sokáig, mert Gelencsér Balázs egy lezser ejtéssel egalizálta az állást. Ezután végig az újvárosiak vezettek, de amikor a vendégek 22-20-ra feljöttek, Kelemen edző időt kért és rendezte a sorokat.

 

Kelemen István: - Nem a lejobb teljesítménnyel, de biztosan hoztuk a mérkőzést. Bevállalós játékunk sok hasznot hozott, de benne volt a nagyobb hibázási lehetőség is. Lukács Attila és Hatvany Zsolt játékát emelném ki.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!