Sport

2010.05.10. 02:29

Bátor játék a rangadón

DH - Szombaton idegenben nyert rangadót a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának listavezetője, a Pálhalma együttese. A baracsiak Polgárdiban léptek pályára.

Dunaújvárosi Hírlap

Velence - Pálhalma 0-4 (0-0)

Velence, 300 néző. Vezette: Szűcs László (Rózsa, Tóth II L.).

Velence: Krencz - Czottner, Keller, Janovics, Ambrus - Csanádi, Gál (Totsche), Tóth A., Gorza (Szalai) - Németh, Molnár. Edző: Balogh Zoltán.

Pálhalma: Vörös - Szabó G., Salamon, Pap, Pénzes - Cséza (Szabó M.), Dudás - Bartha, Balaskó (Idei), Szili (Nagy D.) - Rompos. Edző: Nagy Zoltán.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, egy-egy nagy gólszerzési lehetőséggel mindkét oldalon. Szünet után három perccel megszerezték a vezetést a vendégek. Egy oldalról belőtt szabadrúgást követően Pénzes perdített a kapuba (0-1). Tíz perccel később Balaskó átlépte a félpályát, és a kint álló kapus fölött a hálóba ívelt (0-2). A 77. percben ismét az egykori dunaferres támadó szerzett gólt. A tizenhatoson belül többször is kicselezte a velencei középhátvédet, Kellert, és a kapuba passzolt (0-3). Kilenc perccel a vége előtt a csereként beálló Nagy D. kilépett a védők közül, és higgadtan a hálóba lőtt (0-4). A remek színvonalú találkozón a Pálhalma nagyobb arányban is győzhetett volna a második félidőben nyílt sisakkal játszó Velence ellen.

Polgárdi - Baracs 0-2 (0-0)Polgárdi, 150 néző. Vezette: Rózsa József (Jakab, Kékesi).

Polgárdi: Barsch - Cziczinger, Mezei, Hencz, Zalatnai - Csizmadia Sz., Simon, Balogh, Kiss R. - Csizmadia G., Kovács L. Edző: Wittmann Géza.

Baracs: Tóth N. - Auer Z., Sebestyén, Horváth G., Vajda - Mészáros, Prókai, Auer G. - Ivacs, Csordás, Szurma. Edző: Horváth Zoltán.

Góllövők: Ivacs Gábor, Prókai Norman István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!