Sport

2010.04.26. 02:29

Bátor baracsi támadójáték

DH - Bravúros hazai győzelmet aratott a Baracs csapata a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában. A listavezető Pálhalmának nem okozott különösebb problémát a káloziak legyőzése.

Dunaújvárosi Hírlap

Baracs - Csákvár 2-1 (0-0)

Baracs, 100 néző. Vezette: Balogh Péter (Klics, Nagy T.).

Baracs: Tóth N. - Klér, Antal (Právics), Horváth G., Vajda - Bartók S. (Csordás), Prókai, Mészáros, Auer G. - Ivacs (Sebestyén), Szurma. Edző: Horváth Zoltán.

Csákvár: Hegedűs - Györök, Jung, Domján, Topos - Tornyai (Diczkó), Gál, Truszek, Szolnok (Kuhinkó), Sipos, Földes. Edző: Nyigri Richárd.

Az első félidőben mindkét csapat nyílt sisakkal játszott, így felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de egyik félnek sem sikerült a hálóba találni. A második félidő 50. percében két baracsi védő összefutott a tizenhatoson, a labda Földes elé pattant, aki nagy gólt ragasztott a hazaiak kapujába (0-1). A vendégek vezetését követően kockázatosabb támadójátékot vállalt fel a Baracs. A 60. percben Ivacs szögletrúgását követően Mészáros fejjel egyenlített (1-1). A hajrában három támadóval rohamozott a hazai együttes. Sorra dolgozták ki a gólszerzési lehetőségeket, a levegőben lógott a győztes találat. Négy perccel a lefújás előtt a vendégvédők csak szabálytalanul tudták szerelni a tizenhatoson belül Ivacsot. A megítélt büntetőt Szurma higgadtan értékesítette (2-1). A hazaiak teljesen megérdemelten nyertek a forduló előtt a tabellán második helyen álló csákváriak ellen.

Káloz - Pálhalma 1-6 (0-2)

Káloz, 100 néző. Vezette: Hudra Károly (Babai, Nádori).

Káloz: Enyed - Máyer, Benczik (Balogh), Molnár T. (Gál), Nagy Z. - Szántó, Szabó J., Stivi, Ludányi - Szabó Z. (Májer), Varga. Edző: Bencze Zsolt.

Pálhalma: Vörös - Szabó G., Sztanó, Salamon, Pénzes (Szabó M.) - Cséza (Pap), Dudás - Bartha, Balaskó, Kóczián - Nagy D. Edző: Nagy Zoltán.

Góllövő: Balogh, illetve Dudás (2), Salamon, Nagy D., Balaskó, Bartha.

A listavezető Pálhalma idegenben is magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó káloziak ellen. A hazai együttes csupán 0-6-os állásnál tudta megszerezni a becsületgólját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!