Sport

2017.02.28. 19:24

Bajnoki rangadó vár a lányokra

Dunaújváros – A szombati Euroliga negyeddöntő után szerdán este már magyar bajnoki rangadó vár a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóira a BVSC otthonában.

Gallai Péter

A címvédő Sabadelltől óriási meccsen szenvedett 12- 9-es vereséget hazai medencében Mihók Attila együttese, szerdán 20.30 órától pedig már az egyik hazai rivális, a BVSC legyőzése lesz a feladat a felsőházi rájátszás utolsó előtti fordulójában.

Vályi Vandáék felsőházi második helye már biztos
Fotó: Ady Géza

Az már eldőlt, hogy az első helyen 51 ponttal álló, címvédő Újpestet nem tudja befogni a másodikként eddig 43 pontot gyűjtő DUE-Maarsk. S az is bizonyos, hogy a harmadik BVSC sem tud már előzni, hiszen Petrovics Mátyás alakulata kilenc pontos hátrányban van. Ennek ellenére a mai összecsapást biztosan nem veszi félvállról egyik csapat sem, már csak a presztízs miatt sem. Jó kiinduló alap lehet, hogy két héttel ezelőtt itthon 11-6-ra nyertek a dunaújvárosi lányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!