megyei foci

2018.05.18. 20:33

Az utolsó fordulók jönnek

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában még három forduló van hátra, a harmadosztályban a záró kört rendezik ezen a hét végén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztály mai játéknapján rendezik a Lajoskomárom – Mezőfalva összecsapást. A két, tizenkilenc ponttal rendelkező csapat találkozóján kiegyensúlyozott küzdelem várható.

A vendégek egy hazai sikerrel hangolódtak a mérkőzésre, míg a hazaiak a Martonvásár otthonában értek el 2-2-es döntetlent. A végső helyezés szempontjából sorsdöntő meccsen talán valamivel nagyobb esélye van a három pont megszerzésére a télen jól erősítő Lajoskomáromnak. Vasárnap a Baracs gárdája Tordasra látogat, ahol nem esélytelen a pontszerzésre. Bár gondot jelenthet, hogy Nagy Dániel a múlt héten begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így rá nem számíthat Gyalus Zoltán vezetőedző. A huszonnegyedik forduló további párosítása a következő: Ercsi Kinizsi – Mór, Sárbogárd – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Ikarus-Maroshegy – Martonvásár, Bicske – Sárosd, Enying – Polgárdi.

Mezőfalva Lajoskomárommal küzd meg a pontokért Fotó: archív

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap a kiesés elől menekülő adonyiak a Sárbogárd második számú együttesét fogadják. Nem lesz könnyű dolguk, mert a vendégek jelenleg a bajnoki tabella negyedik helyén tanyáznak. A sereghajtó Rácalmás hetek óta nagyarányú vereségeket szenved, talán most hazai környezetben megtörik ez a rossz sorozat, hiszen a tizenharmadik helyen álló Seregélyes csapatát fogadják. Hazai környezetben játszik a Nagykarácsony is, amelynek vendége az MPF Ráckeresztúr gárdája lesz. A két középcsapat meccsén a pillanatnyi forma dönt majd. A huszonnyolcadik forduló további párosítása a következő: Kisláng-Telmex – Besnyő-Iváncsa II, Szabadegyháza – Vajta, LMSK Cobra – Pusztaszabolcs, Káloz – Aba-Sárvíz, Kápolnásnyék – Flavus Velence.

A harmadosztályú Horfer Serleg csoport huszonkettedik fordulójában a Lajoskomárom II – Sárszentágota összecsapást ma, a többi találkozót vasárnap rendezik: Kulcs – Előszállás, Kisapostag – Nagyvenyim, Perkáta – Nagylók, Cece – Mezőszilas, Dég – Alap.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában